Nopietni brīdina par laiku pirmdien. Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķi brīdina par pirmdien un turpmāk gaidāmajiem apstākļiem.

03.07.2023. vietām rietumu un centrālajos rajonos pēcpusdienā dienvidrietumu vējš pastiprināsies brāzmās līdz 20 m/s. Rīgā 03.07.2023. pēcpusdienā dienvidrietumu vējš pastiprināsies brāzmās līdz 20 m/s.

ESI INFORMĒTS, ka nolauzti koku zari, nefiksēti priekšmeti vai atlūzas var tikt nestas pa gaisu, tādēļ atsevišķas āra aktivitātes var tikt traucētas.

 

Neraugoties uz to, ka tuvākajās dienās Latvijā gaidāms lietus, lielākajā daļā valsts teritorijas mežos saglabājas augsta ugunsbīstamība. Savukārt vietām valsts austrumu daļā ugunsbīstamība saglabājas ļoti augsta. Lai arī tuvākajās dienās Rīgā gaidāms lietus, mežos saglabājas ļoti augsta ugunsbīstamība. Brīdinājums ir spēkā līdz 7. jūlijam!

Esi modrs un GATAVS tam, ka apkārtnē mežos un krūmājos ir ļoti augsta ugunsbīstamība. Esi sevišķi piesardzīgs mežu un krūmāju tuvumā. Nekurini ugunskurus un nemetiet zemē izsmēķus! Nekavējoties reaģē uz jebkuru aizdegšanos. Aizdegšanās gadījumā uzreiz ziņo glābšanas dienestam!

 

Iepriekšējais rakstsAizvadītas traģiskākās brīvdienas ilgā laikā
Nākamais rakstsPilnīgi jaunas ziņas par laiku turpmāk