Sinoptiķi brīdina par laiku svētdienas pēcpusdienā, naktī uz pirmdienu un dienas laikā.

19.02.2023. tuvāko 1-3 stundu laikā vietām austrumu rajonos stipri snigs, sniga segas biezums palielināsies par 5-8 cm, gaidāms arī putenis. Ceļi atsevišķos posmos būs slideni un redzamība puteņa laikā pasliktināta. Brīdinājums ir spēkā līdz svētdienas plkst. 20 vakarā!

19.02.-20.02.2023. naktī valsts austrumu rajonos stipri snigs, sniega segas biezums palielināsies par 5-8 cm, gaidāms arī putenis. Ceļi atsevišķos posmos būs slideni, uz tiem var veidoties sniega sanesumi, bet redzamība brīžiem snigšanas un puteņa laikā pazemināsies līdz 500-1000 m.

ESI INFORMĒTS par gaidāmo snigšanas intensitāti, kas var kavēt transporta kustību uz ceļiem, kā arī gājēju pārvietošanos. Atsevišķos rajonos var tikt traucētas āra aktivitātes. Esi uzmanīgs gan ejot, gan arī braucot ar divriteni vai automašīnu!

“Naktī valsts austrumu pusē vietām turpināsies sniegputenis, bet rīt dienā un vakarā no rietumiem nāks jauna nokrišņu zona, pamatīgi snigs, Kurzemē sniegs pāries lietū,” raksta sinoptiķis Jānis Trallis.

Naktī austrumos snigs, putinās, brīžiem stipri. R, ZR vējš brāzmās 15-19m/s. G.t.:+1…-6°. Dienā vietām austrumos snigs, dienas vidū Latviju no rietumiem šķērsos spēcīga nokrišņu zona. DR, D vējš, vakarā pastiprināsies R vējš piekrastē brāzmās 15-20m/s. G.t.:-1…+6°.” vēsta Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

 

 

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai nedēļai: 20.-26. februāris
Nākamais rakstsPat -22 grādi, laiks krasi mainīsies – jaunākās prognozes 7 dienām pārsteidz!