Latvijas Televīzijas raidījumā “Aizliegtais paņēmiens” par Covid-19 vakcinācijas tēmu izteikušies vairāki seniori, tostarp ārsts un profesors Anatolijs Danilāns un Dailes teātra leģenda Ģirts Jakovļevs.

“Simtiem cilvēku iet bojā, slimnīcas ir pārpildītas. Esam jau nonākuši tik tālu, ka ārzemju ziņās piemin, ka Latvijai ir visaugstākais šis saslimstības līmenis. Ja tas neiedarbojās uz tiem mīļotajiem tautiešiem, tad, piedodiet man, man tas liekas nožēlojami un sīki,” skarbi saka Jakovļevs.

Tikmēr Danilāns saka, ka nav nekas slikts, ja seniors par vakcinēšanos paņem naudu. “Ja negribi, neņem naudu, bet vakcinējies! Es personīgi paņemtu naudu un man kauna nebūtu,” sev raksturīgajā manierē paziņoja profesors. Turklāt viņš uzskata, ka vakcinēšanās jautājumā ir vajadzīgs arī kāds “obligātums”. Danilāns norāda, ka arī seniori baidās nomirt.

Tikmēr Jakovļevs piebilst, ka nevajag visus vecos cilvēkus un tos, kuri nevakcinējas, uzskatīt par muļķiem un katru lūgties. “Ja ģimenes ārsts zvana, tad viņš ies, ja kāds cits zvana, tad viņš neies. Nu tāda ķēmošanās!”

Iepriekšējais rakstsIemūžina smagu avāriju Latgalē – šoferi glābj brīnums – FOTO
Nākamais raksts“Iespējams, Jums atlicis dzīvot vien dažus mēnešus” Bijušā policijas ģenerāļa Ķuža cīņa ar ļaunu slimību