Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 123 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietušas 19 personas un viena gājusi bojā, vēsta Valsts policija.

21.augustā plkst. 16.16 VP saņēma info par negadījumu Bauskas novada Valles pagasta Robēnos. Sākotnējā informācija liecina, ka kāds vīrietis, vadot auto, ceļa līkumā netika galā ar tā vadāmību, nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Negadījumā dzīvību zaudēja autovadītājs. Uzsākts kriminālprocess.

Pirmdien plkst. 16.12 ugunsdzēsēji glābēji devās uz Bauskas novada Valles pagastu, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums, kura rezultātā vieglā automašīna atradās uz sāniem. Ugunsdzēsēji glābēji ar hidraulisko instrumentu palīdzību no avarējušās automašīnas atbrīvoja bojāgājušo. Pēc tam mašīna atgāzta uz riteņiem. Plkst. 17.18 darbs notikuma vietā noslēdzās.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 400 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 209 par ātruma pārsniegšanu un divi par agresīvu braukšanu. Savukārt par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā uzsākti divi administratīvā pārkāpuma procesi un pieci kriminālprocesi.

Iepriekšējais rakstsVarēs atļauties ko vairāk: Rīgā piepildās trīsdesmitgadnieka kvēlākais sapnis
Nākamais rakstsKuldīgas pusē piedzīvo otro dzimšanas dienu; diemžēl ir arī skumja vēsts