Operatīvie dienesti otrdienas rītā vēsta par diviem traģiski mirušiem cilvēkiem.

Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 97 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši desmit cilvēki un viens gājis bojā, vēsta Valsts policija. Kopumā ceļu satiksmes jomā sastādīti 458 administratīvo pārkāpumu protokoli, tajā skaitā 170 par ātruma pārsniegšanu, divi par agresīvu braukšanu, deviņi par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā un viens – narkotisko vielu iespaidā.

Ceļu satiksmes negadījums ar bojā gājušo:

09.12.2019. pulksten 07.32 Olaines novads, Olaines pagasts, autoceļš Baloži-Plakanciems-Iecava 14.km, automašīnas VW Sharan autovadītājs uzbrauca gājējam, pēc kā gājējam atkārtoti uzbrauca citas automašīnas VW Passat vadītājs. Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā gājējs no gūtajām traumām notikuma vietā gāja bojā. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 9.decembra plkst. 6.30 līdz 10.decembra plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests saņēma 16 izsaukumus – septiņus uz ugunsgrēku dzēšanu, septiņus uz glābšanas darbiem un divi izsaukumi bija maldinājumi.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās uz izsaukumiem, kur dega atkritumi, elektrības drošinātāji, elektrības rozete, sadzīves mantas un mēbeles, sodrēji ēkas dūmvadā, bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens, neapsaimniekota ēka.

Vakardien ugunsdzēsēji glābēji Skrīveros no Daugavas upes izcēla noslīkušu cilvēku un nodeva Valsts policijas darbiniekiem.

Iepriekšējais rakstsLietuviete ar lepnu auto Jelgavā izraisa smagu avāriju – VIDEO
Nākamais rakstsGrupas CREDO līderis Guntis Veits brīdina