Kā vēsta izdevuma “Privātā dzīve” 25. jūnija – 1. jūlija numurs, TV šovu zvaigzne Kerkira Graudiņa piedzīvojusi ievērojamas pārmaiņas savā dzīvē. Pamatīgas pārmaiņas notikušas TV šovu zvaigznes dzīvē

Tiek vēstīts, ka vārdu Kerkira viņa beidzot pieņēmusi oficiāli, tāpat pastiprināti pievērsusies zīlēšanai un ezotērikai.

Vārds Līga viņai nav paticis, kopš sevi atceras. Tas viņai savulaik dots Līgo svētku iespaidā, jo tētis ir Jānis, taču ar to nav jutusies komfortabli. Pirms izvēlēties šo vārdu oficiāli, Kerkira bijusi arī pie numeroloģes, un tur dzirdētais viņai paticis. Šis vārds daudz precīzāk raksturo viņas ugunīgo personību. Mamma par to gan nav priecīga un aizvien sauc meitu par Līgu. Tiesa, viņai pie sirds neiet arī Kerkiras publiskās aktivitātes un dalība TV raidījumos.

Tāpat Kerkira sākusi mācīties taro kāršu likšanu un ezotēriku. Spējas sevī viņa pamanījusi jau bērnībā. TV zvaigzne uzskata, ka tās mantotas no vecmāmiņas, kura bijusi zīlniece.

Pirmais zīlēšanas klients bijis pašas vīrs, tomēr sapratusi, ka savējiem vairs nezīlēs, lai nerodas liekas problēmas un jautājumi. Tāpat vismaz pagaidām viņa kārtis neliek arī tuvām draudzenēm. Viņas plānos ir apgūt zīlēšanu ar rūnām un akmeņiem un turpināt pilnveidoties, jo zīlēšana ir arods, kas jāmācās visu mūžu. Viņa esot tikai ceļa sākumā.

Lai izdodas!

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X , Threads

 

Iepriekšējais rakstsAtkal jauns pavērsiens mūziķa Dzintara Čīčas dzīvē
Nākamais rakstsJaunnedēļ laiks būtiski mainīsies – prognozes 7 dienām!