Covid-19 pandēmijas laikā, kad klātienes koncerti nenotiek un mūziķi pārsvarā sēž dīkstāvē, krasi mainījusies dziedātāja Intara Busuļa dzīve, viņš pastāstījis sarunā ar laikrakstu “Neatkarīgā”.

Jau iepriekš ziņots, ka Rīgas dzīvokli Busuļu ģimene pilnībā nomainījusi uz dzīvi laukos, arī pāra bērni mainījuši mācību iestādes.

Intars stāsta, ka nu ir sajūta – bijis pelnījis šo piespiedu pauzi, jo iepriekš “tā maukuši”, grafiks bijis saspringts. Tagad ir laiks no malas palūkoties uz procesiem dabā, kā viss zied un kā ataug perfekti nopļautais zāliens. Tāpat atliek vairāk laika kopā būšanai ar ģimeni un dažādiem saimniecības darbiņiem.

Mūziķis agrāk nebūtu iedomājies, ka viņu aizraus krūmmelleņu stādīšana un lasīšana. Tāpat viņš pirmo reizi dzīvē metinājis, uzmeistarojot basketbola grozu. Nomainījis auto eļļas filtru, kā arī nebaidās no citām nosacīti sarežģītām lietām kā plaukta vai aizkaru stanga pielikšana, īstā urbja un dībeļa atrašana.

Arī sieva Inga lielākoties ir priecīga, ka vīrs allaž mājās. Intars gan joko, ka viņa atsevišķos brīžos jautājot, kad viņš atkal brauks uz Maskavu. Busulis uzsver, ka pēdējais gads ir ļoti satuvināji ar bērniem un sievu, jo līdz šim viņš mājās vairāk bijis tikai starp vienu koncertu un nākamo. Nu ir laiks pievērsties attiecībām it visās to izpausmēs.

Iepriekšējais rakstsDiemžēl sestdien liela nelaime notikusi Latgales pusē
Nākamais rakstsRaidījums: Apsver iespēju iedzīvotājiem maksāt par vakcinēšanos