Jau par tradīciju kļuvuši Mika Dukura rudens koncerti, ko šogad iedvesmo dziesmas “Centies kāpt” otrā elpa. Koncerti gaidāmi Cēsīs, Rīgā un Liepājā.

13. oktobrī koncertsēriju Miks Dukurs uzsāks savā bērnības pilsētā Cēsīs, pieskandinot savu vecāku mākslas rančo “Dukuri”, kas pēdējo divu gadu laikā jau kļuvis par nozīmīgu mūzikas un kultūras epicentru. Tālāk 20. oktobrī sekos koncerts Rīgā, Mikam pirmo reizi uzstājoties romantiskajā “K.K. fon Stricka villā”. Savukārt noslēdzošais koncerts 21. oktobrī notiks mūziķa dzimtajā Liepājā, kultūras namā “Wiktorija”, kas kļuvusi par neatņemamu Mika muzikālo ceļojumu pieturvietu.

Par gaidāmajiem koncertiem Miks Dukurs stāsta: “Piektdiena – 13. būs pamatīgs atspēriena punkts. Trīs man nozīmīgi koncerti, trīs man svarīgas pilsētas. Lai gan pēc vasaras skrējiena lēnām iestājas rudens miers, tomēr sirds ir pilna un vēlos dalīties”.

Tādēļ, tuvojoties rudens koncertiem, Miks savā repertuārā atkal iekļāva dziesmu “Centies kāpt”. Sākotnēji radīta kopā ar Jāni Šmēdiņu (Fakts) un Artūru Eduardu Breģi (Grafomāns), tomēr tagad tā ieskaņota kopā ar mūziķa pavadošo sastāvu Ēriku Upenieku (ģitāra), Miķeli Vīti (bungas) un Ediju Dukuru (bass).

“Centies kāpt” piedzīvo otro elpu ne vien muzikāli, bet arī emocionāli. “Pēkšņi dziesmas vēstījumu sajutu sevī vēl dziļāk. Šobrīd noslēdzas skaists un man nozīmīgs dzīves posms. Sanāk krist, notīrīt drēbes un turpināt ceļu jau citādi. Šī dziesma ir pirmais vēstnesis, un savas sajūtas, kā vienmēr, izpaudīšu ar mūzikas palīdzību,” stāsta Miks Dukurs.

Biļetes uz koncertiem pieejamas:

 

Iepriekšējais rakstsMagone izkrata sirdi par neveiksmīgo randiņu ar ārzemnieku – izredzētajam tomēr jābūt latvietim…
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 10. oktobris