Jau vēstīts par dažādu TV šovu zvaigznes Gunāra Sārtaputna nāvi. Izdevums “Privātā dzīve” savā 5.-11. oktobra numurā plašāk atskatās uz notikušo. Kā rādās, tad Balvu pusē dzīvojošā saimnieka dzīve pēdējos gados vairs nav bijusi tik jautra, kā viņš to varbūt demonstrēja publiski.

Izdevums aprunājies ar vietējie Bērzkalnes pagasta vadītāju. Viņa atklāj, ka TV šovu zvaigzne mira naktī uz 23. septembri slimnīcā. Bet kas notika? Nākot mājās no veikala, Gunārs saļimis grāvmalā, izsaukti ātrie. Lai gan pretojies, tomēr nogādāts slimnīcā vēl pie samaņas. Uz slimnīcu atbraukušajam brālim gan mediķi jau atzinuši – izredžu nav. 

Par savām veselības problēmām viņš publiski nerunāja un patieso nāves iemeslu, iespējams, zina vien ģimene. Bēres tika sarīkotas ātri, ieradās prāvs pulciņš draugu un kaimiņu, brālis un dēls. Bijusī sieva un meita no Anglijas gan neesot ieradušās. Izvadīts ar cieņu.

Pagasta pārvaldes vadītāja gan atklāj arī to, ka Gunārs tikai saimniekojis mājā, bet tā vairs nav piederējusi viņam, bet gan jau pirms kāda laika noformēta uz kādas sievietes vārda. Tāpat viņam bijis trūcīgā statuss, saņēmis gan pārtiku, gan higiēnas preces.

Faniem Gunārs palicis atmiņā gan ar mūžam nerimstošo jautrību, gan stāstiem un milzu enerģiju, ko redzējām arī vēl šovasar jūlijā filmētajā “Lauku sētas” epizodē. 

Vieglas smiltis, Gunār…

Visu plašo materiālu lasiet “Privātās dzīves” 5.-11. oktobra numurā.

 

Iepriekšējais rakstsLiela nelaime naktī notikusi Rīgā
Nākamais rakstsAr jaunām ziņām pircējiem klajā nāk “Maxima” veikalu tīkls