Aizvadītajā nedēļā daudzviet stipri lija, tika reģistrēti arī pērkona negaisi un krasas vēja brāzmas. Šonedēļ nokrišņu būs mazāk – saule mīsies ar mākoņiem, vietām īslaicīgi uzlīs, kā arī nav gaidāmi pērkona negaisi. Nedēļas gaitā gaiss pakāpeniski iesils. Naktīs lielākoties nebūs aukstāks par +10°. Dienās termometra stabiņš pakāpsies virs +20°, vissiltāk būs nedēļas otrajā pusē, vēsta Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ceturtdien naktī debesis būs skaidras, tomēr palaikam vietām tās aizklās mākoņi. Savukārt dienā pastiprināsies ciklona ietekme no austrumiem, un, palielinoties mākoņu daudzumam, valsts austrumu daļā gaidāms lietus. Dominēs lēns rietumu puses vējš. Līdzīgi kā iepriekš naktī gaisa temperatūra būs +11…+16° robežās, savukārt dienā termometra stabiņš pakāpsies līdz +22…+26° atzīmei.

Pēc šī brīža prognozes, arī nedēļas nogalē saglabāsies līdzīgi laika apstākļi. Saule mīsies ar mākoņiem, un vietām nedaudz uzlīs. Svētdien, plašai nokrišņu zonai šķērsojot Latviju no rietumiem, nokrišņu būs vairāk. Naktis gaidāmas nedaudz siltākas, gaiss atdzisīs tikai līdz +13…+18°. Šajās dienās maksimālā gaisa temperatūra būs +22…+27° robežās, tomēr piekrastes rajonos būs par dažiem grādiem vēsāks – Kurzemes piekrastē gaiss iesils vien līdz +20…+22°.

Iepriekšējais rakstsZināms, cik patiesībā pelna nupat par māmiņu kļuvusī influencere Elīna Didrihsone
Nākamais rakstsTavs HOROSKOPS veiksmīgam AUGUSTAM