Nedēļa iesākās ar postošu vētru, kas vietām radīja postījumus – tika appludinātas teritorijas, gāzti koki un zari, un tika sabojāta infrastruktūra. Ciklons atnesa ekstremāli intensīvas lietavas, Kalnciema novērojuma stacijā nolija 193 mm, kā arī tika piedzīvotas ļoti stipra vēja brāzmas, Rīgā tika fiksētas stiprākās vēja brāzmas (27 m/s). Atlikušajās nedēļas dienās laiks kļuva mierīgāks, tomēr austrumos saglabājās lietains laiks, un tika novēroti pērkona negaisi. Nedēļas izskaņa arī būs ar līdzīgiem laika apstākļiem – dienas būs saulainas, tomēr vietām debesis aizklās mākoņi, kas atnesīs lietu, vēsta Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs. Parādās jaunas ziņas par laiku brīvdienās un nākamnedēļ

Piektdien mākoņi mīsies ar sauli, vietām austrumos īslaicīgi līs. Nakts stundās lokāli Kurzemē sabiezēs migla, kas pasliktinās redzamību. Dominēs lēns līdz mērens rietumu puses vējš. Naktī termometra stabiņš pieturēsies +11…+15° robežās, piekrastē siltāk, tur līdz +17°. Gaisa temperatūra dienā paaugstināsies līdz +20…+24°, ziemeļaustrumu rajonos būs  vēsāks, tur +18…+20°.

Brīvdienās laika apstākļi gaidāmi līdzīgi. Debesis brīžiem aizklās mākoņi un īslaicīgi līs, vietām iespējams arī pērkona negaiss. Nakts stundās pūšot lēnam rietumu puses vējam atsevišķos rajonos veidosies migla. Minimālā gaisa temperatūra būs +10…+15°, savukārt dienā gaiss iesils līdz +19…+24°.

Arī jaunnedēļ palaikam spīdēs saule, tomēr arī gaidāms lietus. Gaisa temperatūra kā dienās, tā naktīs būs līdzīga kā aizgājušajās dienās.

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X , Threads

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 2. augusts
Nākamais rakstsLatvietis, kurš laimēja milzīgu naudas summu, nolēmis palīdzēt radiem