Parādījušās jaunas vēstis par aktieri Rūdolfu Plēpi. Kā vēsta 13. jūnija izdevums “Kas jauns”, acu gaišumu pirms vairāk nekā diviem gadiem zaudējusī skatuves leģenda par darba trūkumu šobrīd nesūdzas.

Nesen viņš kopā ar meitu un savu lielāko dzīves palīgu Viktoriju uzstājies kādā Rīgas kafejnīcā. Viņš ir pārsteigts, ka viņu aicina ne tikai labi nostādītajā aktiera balsī ierunāt, piemēram, dzeju vai pasakas, bet arī uzstāties un pat filmēties! 28. jūnijā gaidāms radio dziesmu vakars, kuram viņš kopā ar mazmeitu ierakstījis dziesmiņas vakara pasaciņām. Tāpat jaunie režisori aicinājuši piedalīties filmā.

LASI ARĪ: Pēc dārgām sapņu kāzām jaunais vīrs pazūd bez vēsts

Atgriežoties pie jau minētā koncerta kafejnīcā, aktieris sākumā apsolīja publikai piecas Valda Zilvera dziesmiņas un Ziedoņa dzeju, tomēr nerimstošo aplausu vētra panāca, ka teātra leģenda dziedāja vēl un vēl.

Plēpis pēc dažiem veco ļaužu aprūpes namā pavadītiem mēnešiem jau kādu laiku atkal dzīvo savā vienistabas dzīvoklītī. Ikdienā par viņu gādā ne tikai ģimene, bet arī aprūpētāja, kura uztur tīrību un gatavo ēdienu, kā arī izved aktieri pastaigā. Mājās viņš klausās radio, pa telefonu parunājas ar draugiem un šad tad sagaida kādu ciemiņu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viktorija Plēpe (@victoria_plepe)

Plašāk izdevuma “Kas jauns” 13. jūnija numurā!

Seko mums arī Facebook un Instagram

Iepriekšējais rakstsKrasas pārmaiņas dziedātājas Sutugovas dzīvē
Nākamais rakstsArtūrs Skrastiņš uzzina nepatīkamu jaunumu