Populārais pašmāju mūziķis Miks Dukurs, 30. decembrī, dienu pirms savas 34. dzimšanas dienas, sniegs koncertu Rīgā, mājīgajās kluba “One One” telpās (Šarlotes iela 18A).

Ikdienā tur deju grīdu svilina elektroniskās mūzikas pasākumi, taču tikpat regulāri notiek arī dzīvās mūzikas koncerti. Pēc Mika domām vieta ir ļoti pateicīga abiem žanriem un mākslinieks jau sen bija uzlicis aci uz šīm talpām, tad nu beidzot tas brīdis ir pienācis! Viņam vienmēr bijusi arī liela vēlēšanās savus svētkus sagaidīt uz skatuves, ar koncertu, tad ļoti iespējams, ka ar šo pasākumu aizsāksim vēl vienu skaistu tradīciju! Pie tam šogad ar datumiem viss sakrīt tā, ka Jaunā Gada sagaidīšanu šis notikums teorētiski neskar! Tiekamies!

Miks Dukurs, latviešu izcelsmes dziedātājs un dziesmu autors, kurš regulāri priecē savu auditoriju ar jaunām dziesmām un enerģiskiem “dzīvajiem” koncertiem. Šā gada sezonu noslēdzis ar diviem izpārdotiem koncertiem Cēsīs un Liepājā, kas ir divi mūziķim būtiski ģeogrāfiskie punkti un trešais ir Rīga! Pilsēta, kur sarakstīti tādi grāvēji kā “Tu Mani Cel”, “Tuvāk Vēl Tuvāk”, “Spiritual Priest”, “I’m Falling For You” un “Katru Vārdu”. Tās ir mājas! Tieši tādēļ trešais, noslēdzošais šī gada koncerts, dienu pirms Mika 34 dzimšanas dienas, notiks Rīgā, mājīgajās kluba “One One” telpās! Šajā vakarā izskanēs gan zelta repertuārs, gan arī svaigākie skaņdarbi kā piemēram “Sarunāsim Parunāt”, kas šobrīd iekaro Latvijas radio stacijas topu virsotnes un iespējams dzirdēsim arī kādu pirmatskaņojumu! Muzikālais skanējums šajā vakarā būs jaudīgāks kā citas reizes, jo uz skatuves pievienosies arī ģitārists Ēriks Upenieks! Pie basa kā ierasts Edijs Dukurs, bet aiz bungām Raitis Aukšmuksts (Pokemons), pilns sastāvs! Ņemot vērā faktu, ka principā sagaidīsim Mika dzimšanas dienu, drīkst nākt ar dāvanām, bet lielākā dāvana jau būsi Tu pats, atnāc! Noslēgsim 2022. gadu tā sirdi plosoši un enerģiski, lai būtu tikpat jaudīgs, ja ne jaudīgāks nākamais gads!

BIĻETES: https://ra.co/events/1616957

Iepriekšējais rakstsTuvāko stundu laikā Latviju sasniegs sniegputenis
Nākamais rakstsMūs gaida lielas pārmaiņas: Sinoptiķi atklājuši prognozes gada pēdējām dienām!