Popmūzikas zvaigzne Džastins Bībers (28) ir atcēlis vairākus koncertus savā jaunākajā turnejā “Justice”, jo viņam ir Remzija Hanta sindroms, vēsta pats mūziķis savā Instagram kontā. Video materiālā Bībers izstāstījis sajūtas, kas ietver arī pilnīgu vienas sejas puses paralīzi.

Bībers ir bijis spiests atteikties no vairākām šoviem savā jaunākajā tūrē “Justice”, jo viņam tika diagnosticēts Remzija Hanta sindroms. Remzija Hanta sindroms (herpes zoster oticus) ir vīrusu infekcija, kas rodas, ja jostas rozes (jostas roze jeb Herpes zoster ir slimība, kuru izraisa Varicella zoster vīruss, kas ir α grupas herpesvīruss un primāri izraisa vējbakas, bet reaktivējoties – arī jostas rozi) uzliesmojums ietekmē sejas nervu pie vienas no ausīm. Bībers, kurš atcēlis uzstāšanos Toronto, Vašingtonā un Ņujorkā, spilgti aprakstījis savus simptomus videoklipā vietnē Instagram.

Kanādiešu popzvaigzne sacīja, ka viņam tika diagnosticēts Remzija Hanta sindroms pēc tam, kad vīruss bija skāris viņa auss nervus. Viņš sacīja, ka cieš no diezgan nopietnas problēmas.  Viņš teica: “Tas ir no šī vīrusa, kas ietekmējis  manas auss nervus un manas sejas nervus un ir izraisījis manas sejas paralīzi. Kā redzat, šī acs nemirkšķina. Es nevaru smaidīt ar šo sejas pusi. Šī nāss nekustēsies, šajā sejas pusē ir pilnīga paralīze.” Šajā teju trīs minūšu garā video laikā Bībers mēģina smaidīt, mirkšķināt un kustināt seju, taču daļa viņa sejas nereaģē. Viņš teica, ka veic sejas vingrinājumus, lai atgūtu sajūtas. “Es jūs visus mīlu un paldies, ka esat pacietīgi ar mani! Man kļūs labāk!” viņš teica.

Superzvaigzne izteica nožēlu par savu šovu atcelšanu, taču uzsvēra viņa simptomu novājinošo un nopietno raksturu. “Tāpēc tiem, kuri ir vīlušies par manu nākamo šovu atcelšanu, es vienkārši fiziski nespēju to darīt. Tas ir diezgan nopietni, kā redzat. Es vēlos, lai tas tā nebūtu, bet, acīmredzot, mans ķermenis man saka, ka man ir jāsamazina uzņemtais ātrums. Es ceru, ka jūs saprotat, un es izmantošu šo laiku, lai vienkārši atpūstos un relaksētos, un atgrieztos 100%, lai es varētu darīt to, kam esmu dzimis. Mēs nezinām, cik daudz laika būs vajadzīgs, bet viss būs kārtībā, man ir cerība un es uzticos Dievam. Es ticu, ka viss notiek ar iemeslu. Es neesmu pārliecināts, kas tas tā ir šobrīd, bet tikmēr es atpūtīšos,” sacīja Bībers.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Četras stundas pēc video publicēšanas, Bībera Instagram stāstā publicēts ieraksts: “Pakāpeniski kļūst grūtāk ēst, kas ir ļoti nomācoši, lūdzu lūdziet par mani!”

Iepriekšējais rakstsVai varētu sekot liels pavērsiens Kiviča dzīvē?
Nākamais rakstsKam jābūt vasaras ceļojumu aptieciņā?