17. decembrī, Brīvības gatvē 406, Rīgā, ievērojot visstingrākās epidemioloģiskās prasības un piesardzību, durvis vēra jau 140 “Maxima X”  formāta veikals, kura izveidē investēti vairāk nekā 610 tūkstoši eiro. Šajā veikalā, kurā radītas 14 jaunas darba vietas, ir arī īpaši padomāts par videi draudzīgiem risinājumiem un ērtībām, lai veikala telpās radītu komfortablu vidi kā veikala apmeklētājiem, tā arī darbiniekiem.

“Esošā situācija valstī liek mums mobilizēt visus kolēģus, kā arī būtiskus finanšu resursus, lai nodrošinātu drošu iepirkšanos un spēju ātri pielāgoties arvien jauniem valdības lēmumiem. Ziemassvētki ierasti ir laiks, kad cilvēki steidz sarūpēt mielastu tuvākajiem, līdz ar to koncentrējām virkni resursu, lai paspētu atvērt jaunu “Maxima X” veikalu pirms svētkiem, tādējādi palielinot kopējo Rīgas tirdzniecības platību un kliedējot cilvēku plūsmu veikalos.  Juglas iedzīvotāji vienuviet varēs iegādāties ikdienai nepieciešamo par zemām cenām, kas ir īpaši nozīmīgi šajos ekonomiski grūtajos apstākļos. Esam radījuši 14 jaunas darba vietas, kas ir pienesums arī ekonomikai. Aicinām cilvēkus turpināt būt atbildīgiem, uz veikalu nākt veseliem un kad ir vismazākā klientu plūsma, t.i., agrāk no rīta vai vēlāk vakarā,” komentē Gunita Ķiesnere, “Maxima Latvija”  personāla vadības un tirdzniecības tīklu direktore.

Jaunā “Maxima X” veikala izveidē, telpas 526 mplatībā tika pielāgotas tirdzniecības vajadzībām, izveidojot jaunu telpu apdari un instalējot inženierkomunikācijas. Ēkas energoefektivitātes paaugstināšanai, pilnībā nomainīts un siltināts jumts, kā arī izmantots jauns energoefektīvs LED apgaismojums, kā arī ierīkota jauna ventilācija ar siltuma atgūšanas funkcijām. Lai nodrošinātu komfortablu, mūsdienīgu un energoefektīvu klimatu, pilnībā pārbūvēts arī ēkas siltummezgls. Rūpējoties par klientu ērtībām, pie veikala ieejas ir izbūvēta jauna uzbrauktuve cilvēkiem ar kustību traucējumiem, kas vienlaikus ērtāk ļauj veikalā iekļūt arī apmeklētājiem ar bērnu ratiņiem. Veikalā ir trīs pašapkalpošanās kases un viena tradicionālā kase.

“Maxima X” saviem klientiem piedāvā daudzveidīgu “Meistara Marka” gatavo maltīšu klāstu līdzņemšanai, bagātīgu svaigu dārzeņu un augļu sortimentu, kā arī citus iecienītus augstas kvalitātes produktus par pieejamām cenām.

Lai mierīgi baudītu ģimenes kopā būšanas svētkus un sagaidītu Jauno gadu, “Maxima Latvija” aicina maltītēm un svētku svinībām nepieciešamo pirkumu iegādi veikt savlaicīgi. Jau ziņots, ka “Maxima Latvija” jau pie esošajiem teju 40 Covid-19 vīrusa izplatības ierobežošanas pasākumiem aizvien turpina ieviest jaunus gan paši pēc savas iniciatīvas, kā arī vadoties pēc valdības rīkojumiem, lai veikalu apmeklējums klātienē būtu vēl drošāks, piemēram, ieviešot jaunu pakalpojumus “Skenē pats!”, kas ļauj klientam pašam skenēt preces, ievietojot tās uzreiz maisiņā un pēc tam jau maksāšanu veicot ar telefonu vai maksājuma karti atsevišķā zonā, neizņemot preces no maisiņa.

Iepriekšējais rakstsAr svarīgu paziņojumu klajā nācis veikalu tīkls DEPO
Nākamais rakstsSvarīga informācija visiem, kuri drīzumā dosies uz pastu saņemt paciņas