Sekojot līdzi iedzīvotāju ēšanas paradumiem un jaunākajām gatavošanas tendencēm, “Maxima Latvija” ir paplašinājusi “Meistara Marka” sortimentu ar 30 jauniem vasarīgas garšas produktiem četrās kategorijās: gatavās jeb food to go maltītes, konditorejas izstrādājumi, šašliki un gatavošanai jau sagatavoti gaļas produkti. Jaunumi pilnā apjomā tiks ieviesti līdz maija beigām. Patīkamas vēstis “Maxima” pircējiem

“Mēs regulāri sekojam līdz kā iedzīvotāju maltīšu paradumiem, tā arī aktuālajām tendencēm pasaulē un Latvijā, un redzam, ka cilvēki arvien biežāk vēlas sevi palutināt ar gardumiem – gan sāļiem, gan saldiem -, kā arī laika taupīšanas nolūkos izvēlas iegādāties jau gatavas maltītes vai sagataves tūlītējai cepšanai. Šajā reizē esam īpaši padomājuši par pavasarim un vasarai raksturīgām maltītēm – no pamatēdieniem un grila produktiem ar tiem piemērotām gatavām piedevām līdz svaigiem vasaras desertiem. Par “Meistara Markas” gardumiem rūpējas vairāk nekā 340 cilvēku liela “Maxima” pārtikas ražošanas komanda, kas pārliecinās, ne tikai par lielisku garšu, bet arī par to, lai vairāk nekā 200 gardumi būtu pagatavoti no augstvērtīgiem produktiem, vienlaikus domājot arī par pieejamu cenu, ” stāsta “Meistara Marka” Tirdzniecības un ražošanas direktore Evija Grīnberga.

“Meistara Marka” jauno vasaras produktu sortimentā ir 9 jauni gaļas produkti – 3 jauni cūkgaļas šašliki jāņogu, kivi un zaļumu marinādēs un 6 dažādi cepšanai gatavi gaļas produkti, tostarp cūkgaļas kakla karbonāde Tkemali marinādē, cūkgaļas krūtiņa pikantajā marinādē, cepamdesiņas ar Čedaras sieru un citi. Grila maltītes papildina 8 vasarīgas gatavās maltītes un piedevas – aukstā biešu zupa, dārzeņu krēmzupa, smeķīgie mazsālītie gurķīši, jauno kāpostu salāti, burkānu salāti ar saulespuķu sēklām, lapu salāti ar dārzeņiem un sieru, turku zirņu salāti un uzkodu dārzeņu plate. Konditorejas sortimentu papildina jauni siera cepumi, fokača ar zilo sieru vai olīvām, kumosmaizītes un kārtainās maizītes, tai skaitā kārtainā maizīte ar mango pildījumu. Tāpat sortimentā ir 6 dažādi deserti – zemeņu-rabarberu uzpūtenis, mango deserts, šokolādes un vaniļas deserts ar zemeņu mērci, tostarp 3 dažādas tortes – ogu, sāļās karameles un riekstu-šokolādes torte.

Meklē daļu “Meistara Markas” jaunumu “Maxima” veikalos jau tagad. Pilnā apjomā tie būs pieejami līdz maija beigām. Sortiments veikalos var atšķirties, pielāgojot to klientu vajadzībām katrā “Maxima” formāta veikalā.

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X , Threads

Iepriekšējais rakstsUzbrūk pat gaišā dienas laikā! Likumsargi brīdina par skinhedu aktivizēšanos
Nākamais raksts5 padomi, kas ļaus uzlabot miega rutīnu