“Maxima Latvija”, rūpējoties par vides ilgtspēju, ir radusi risinājumu ievērojami, teju uz pusi, samazināt plēves izmantošanu piegādes ķēdē, vēsta uzņēmums. Patīkamas vēstis no veikalu tīkla “Maxima”

To izdevies panākt, uzlabojot preču piegādes procesus, proti, preču nostiprināšanai piegādes konteineros izmantojot alternatīvu risinājumu. Tas padara uzņēmuma loģistikas procesu draudzīgāku ne tikai videi, bet arī atvieglo darbinieku ikdienu, ļaujot šos resursus novirzīt citu pienākumu veikšanai.

“Nepārtraukti strādājam pie tā, lai padarītu piegādes ķēdes darbu arvien efektīvāku un videi draudzīgāku. Pateicoties esošo procesu izvērtēšanai, ir izdevies rast risinājumu, kā samazināt loģistikas konteineru ietīšanas plēves par teju 50 %. Šie uzlabojumi atstāj pozitīvu iespaidu gan uz veikalu, gan loģistikas centru kolēģiem, samazinot laiku, kas patērēts veicot šos pienākumus un novirzot to citiem darba uzdevumiem. Arī turpmāk meklēsim papildus risinājumus, kā padarīt piegādes ķēdi vēl efektīvāku un videi draudzīgāku,” ieguvumus procesa uzlabošanai uzsver “Maxima Latvija” piegādes tīkla direktors Rolands Klindžāns.

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X , Threads

Iepriekšējais rakstsAkcijā bez maksas var nodot neierobežotu skaitu vieglo auto riepu, taču ir kāds āķis
Nākamais rakstsPavasara nogurums – mīts vai patiesība?