Tuvojoties augusta skaistākajām naktīm, īpašu veltījumu saviem klausītājiem sagādājis mūžīgais romantiķis Markus Riva – viņš nāk klajā ar jaunu dziesmu latviešu valodā, kas veltīta visiem mīlētājiem un īpaši labi iederēsies gaidāmā zvaigžņu lietus laikā. Pēc ilgāka pārtraukuma jaunumi Marka Rivas dzīvē

Dziesmas “Nakts vai diena” autors ir pats Markus Riva, kurš neslēpj, ka tā esot autobiogrāfisks stāsts par aizgājušām attiecībām un nenotveramām emocijām, kas, tāpat kā krītošas zvaigznes, ir mirklīgas.

 “Rakstot mūziku, es varu piefiksēt savu personīgo pieredzi, dzīvi, notikumus, un tā savā veidā kļūst par manu autobiogrāfiju” stāsta Markus Riva, “es patiesi izbaudu to, ka man ir dota iespēja šādā veidā saglabāt savās atmiņās dzīves kāpumus un kritumus, emocijas. Un vēl jo lielāks ir prieks, ja tas rezonē ar klausītājiem”. 

Ieraksta producents ir Gints Stankevičs, savukārt pirmatskaņojumu dzīvajā izpildījumā skaņdarbs piedzīvojis Markus dzimtajā pilsētā Sabilē, kur mūziķis uzstājās jūlija beigās, un dienu vēlāk arī televīzijā  –  Laimas Vaikules festivālā “Laima Rendezvous” Dzintaru koncertzālē.

 

“Neliegšos –  smeldzīgās dziesmas ir man pašam vistuvākās, tāpēc es ļoti priecājos par siltumu, ar kādu publika to uzņem  – pirmatskaņojums manā dzimtajā pilsētā bija ļoti saviļņojošs, tāpat es vienmēr cenšos ar ko jaunu pārsteigt skatītājus “Laima Rendevous” festivālā, kurā piedalos ik gadu”, tā Markus.

 “Nakts vai diena” noteikti tiks iekļauta arī plānotajā albumā latviešu valodā  –  kad tas notiks, to Markus vēl neatklāj. Kā zināms, mūziķis patlaban strādā pie sava pirmā albuma ukraiņu valodā.

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X , Threads

Iepriekšējais rakstsDiemžēl trešdien uz ceļiem ļoti liels skaits avāriju, cietušo un dzērājšoferu
Nākamais rakstsDiemžēl ceturtdiena sākusies ar skumju vēsti