Pašmāju skatuves māksliniece un digitālā satura veidotāja Alise Haijima pēc ilgākas muzikālas pauzes laidusi klajā jaunu singlu “Izvēles”. Dziesma, kurai izdota arī versija angļu valodā ar nosaukumu “No Dilemma”, tapusi sadarbībā ar producentu apvienību “White Wide Production”, kurā darbojas mūziķi Jānis Narbuts un Oskars Deigelis. Kāds, iespējams, Alisē atpazīs šova “X Faktors” zvaigzni, bet vēl kāds redzējis viņu šovā “Mīla kemperī” vai citos TV raidījumos.Pēc ilgākas pauzes jaunas ziņas par kādreizējo TV šovu zvaigzni

“Kad tiku uzaicināta iedziedāt šo dziesmu, man uzreiz rezonēja tās vēstījums. Ar šo skaņdarbu vēlos sniegt cerību un iedvesmu tiem, kas nokļuvuši visdažādākā veida grūtībās. Katrā smagā dzīves posmā ir jāsāk ar svarīgu izvēli – šajā gadījumā izvēli palīdzēt sev. Proti, ja nevēlies palīdzēt pats sev, arī citi to nevarēs,“ dziļdomīgi pauž mūziķe Alise Haijima, piebilstot: “Strādāt kopā ar Oskaru un Jāni bija lieliski. Ieraksts tapa patiesi nepiespiestā gaisotnē, kura laikā brīvi paudām savu viedokli jebkurā jautājumā, pārrunājot arī dažādas personiskas pieredzes.”

 

Par kopdarbu gandarīts ir arī mūziķis Oskars Deigelis: “Viss sākās ar Jāņa zvanu, kura laikā viņš man izstāstīja par dziesmas ideju. Noklausoties tās melnrakstu, uzreiz ķēros klāt melodiskās līnijas radīšanai, pēcāk sarakstot arī tekstu divās valodās – latviešu un angļu. Priecājos, ka tagad mūsu garadarbu ir iespējams dzirdēt lieliskās balss īpašnieces Alises Haijimas izpildījumā.”

Savukārt stāstot par skaņdarba saturisko vēstījumu, mūziķi norāda, ka dziesma “Izvēles” ir par nepieciešamību un spēju piecelties pēc smagiem dzīves sitieniem.”

Jāatzīmē, ka savu artavu skaņdarba gala ierakstā kopumā sniegusi vesela plejāde mūziķu, tostarp Jānis Kalniņš (ģitāras), Gunārs Toms Narbuts (sitamie instrumenti), Antra Stafecka (papildvokāls angļu valodas versijā) un Eduards Dubra (taustiņinstrumenti).

Singls “Izvēles” (“No Dilemma”)

Mūzika: Jānis Narbuts, Oskars Deigelis, Gunārs Toms Narbuts

Teksta autors: Oskars Deigelis

Aranžija: Jānis Narbuts, Oskars Deigelis

Producents: Jānis Narbuts, ierakstu studija “White Wide Production”

Singls pieejams lielākajās mūzikas straumēšanas vietnēs.

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X , Threads

Iepriekšējais rakstsĒrtais palīgs virtuvē – saldēti dārzeņi, augļi un ogas
Nākamais rakstsBrīdina par laiku tuvākajās stundās