Policija un aculiecinieki vēsta par piektdien, 5. aprīlī, notikušiem satiksmes negadījumiem. Cietuši vairāki cilvēki, diemžēl ir arī viens bojāgājušais. Piektdien uz Latvijas ceļiem vairākas smagas avārijas – VIDEO

Pirms Garkalnes uz A2 šosejas Siguldas virzienā avarējis kravas auto, kas apgāzies uz sāniem un tam izbirusi dzērienu krava. Notikuma vietā izveidojās liels sastrēgums. Sestdienas rītā VUGD ziņo, ka no automašīnas atbrīvots bojāgājušais.

 

Tāpat nopietns negadījums noticis uz ceļa Rīgas HES – Jaunjelgava (P85), kur “Volvo” markas vieglais auto sadūries ar diviem krava auto. Vieglā auto vadītājs cietis un nogādāts slimnīcā.

 

Vēl viens nepatīkams negadījums noticis uz Salu tilta Rīgā, kur VW markas busiņu pamatīgi samīcīja kravas auto. Kāds no lieciniekiem vēsta, ka busiņš sākotnēji stāvējis brauktuves malā ar avārijas gaismām. Visticamāk, kravas auto šoferis saplīsušo auto nav pamanījis.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sadursme | Ceļu satiksmes negadījumi | Drošība uz ceļa (@sadursme)

Savukārt uz A2 šosejas pie Berģiem kravas auto nokritis ritenis – tikai laimīgas sagadīšanās dēļ ripojošais objekts nenodarīja nekādu skādi citiem braucējiem.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sadursme | Ceļu satiksmes negadījumi | Drošība uz ceļa (@sadursme)

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X , Threads

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 6. aprīlis
Nākamais rakstsPienācis drēbju skapja tīrīšanas laiks – vērtīgi padomi!