Noskaidro, kādām dzīves sfērām tev ir jāpievērš vislielākā vērība!

 

AUNS (21. 03. – 20. 04.)

Viena no nozīmīgākajām mācībām, ko auni var apgūt, ir sadarbība. Ja viņi saprot, ka citu palīdzība var tikai sekmēt viņu pašu radošumu un vēlmes, viņi var tikt pāri savam egocentrismam un atstāt lielu iespaidu uz pasauli. Tu spēj būt agresīva, skarba un nepacietīga, zvaigznes norāda, ka tev ir jākontrolē arī šīs rakstura iezīmes.

 

VĒRSIS (21. 04. – 21.05.)

Nav nekā ļauna nelielos nodrošinājumos, bet vēršiem jāuzmanās no ieslīgšanas galējībās. Ja vērša mīlestība pret īpašumiem pāriet no vienkāršām ērtībām uz lietu pārpilnību, viņi var zaudēt prieku par lietām šeit un tagad. Viņi ir lieliski nākotnes plānotāji, bet šī zvaigznāja pārstāvjiem ir jāuzmanās no kļūšanas tik ļoti gataviem uz visu, ka nepaliek nekā, par ko priecāties tagad. Tev būtu jāmīl lietas par to, kādas tās ir, nevis par to, kādu iespaidu tās atstāj uz citiem.

 

DVĪŅI (22. 05. – 21. 06.)

Neviena no zīmēm nav tik ļoti pakļauta briesmām skriešanai pa apli kā dvīņi. Viņiem tik ļoti patīk atrasties kustībā, ka var nemaz nepamanīt, kā šī kustība ved nekurienē. Pārpūle var novest pie nervozitātes, bezmiega, vai – emocionāla un/vai garīga izsīkuma. Tev ir vajadzīgas stop zīmes, vai arī nekad neapstāsies!

 

VĒZIS (22. 06.  – 22. 07.)

Sāpini vēžus, un viņi nekad to neaizmirsīs; šī zvaigznāja pārstāvji turēs ļaunu prātu visu atlikušo mūžu. Palīdziet vēžiem, un arī to viņi nekad neaizmirsīs. Viņi saglabā kontaktus ar veciem draugiem, vecām mīlestībām un veciem laikiem. Un kas par atmiņu! Vai nav pārāk skarbi?

 

LAUVA (23. 07. – 23. 08.)

Šī zvaigznāja pārstāvji simbolizē gan spēku, gan cēlsirdību, gan bērnišķību, gan niknumu. Lauvās ir kaut kas karalisks, un tam noteikti ir sakars ar to, kā viņi sevi pasniedz: šie cilvēki izskatās un uzvedas kā majestātes pat tad, ja viņi tādas nav. Tomēr šeit slēpjas arī problēma, tu nedrīksti kļūt pārlieku augstprātīga un iedomīga, lūkojoties uz citiem no augšas, tas nevienu nedaiļo, jo šai zvaigznāja zīmei raksturīga neiecietība, pieprasošs tonis un paštaisnums.

 

JAUNAVA (24. 08. – 23. 09.)

Nereti tev var rasties sajūta, ka tieši tu citiem dod vairāk, nekā saņem pretī, nesavtīgi palīdzot un rīkojoties citu labā. Pasaudzē sevi, neļaujot kādam iedzīvoties uz tavu darbaspēju un citu īpašību kopumu. Tomēr pārējiem ir jāuzmanās no tā, ka ārēji mierīgās jaunavas var mānīt kā neviena cita zīme. Iekšēji šajā zīmē mutuļo enerģija, aizvien meklējot, uzlabojot un labojot visu, ko vajadzīgs un ko – nemaz nav nepieciešams mainīt. Tu mēs uzvesties kā hameleons, vienu brīdi piekrist otram, ja jūti, ka viņš nemainīs savu nostāju kādā jautājumā, bet aiz muguras paturēt savas domas, ja vien tas ir izdevīgi tev.

 

SVARI (23.09. – 22.10.)

Zīmes, pār kurām valda Venera ir visromantiskākās no visa zodiaka, un svari nav izņēmums. Bet šis pats romantiskums var arī tikt tulkots kā ideālā pāra meklēšana, un svariem derētu uzmanīties no sarūgtinājuma, kas var parādīties, kad šīs lielās cerības tiek norautas atpakaļ uz Zemes. Citas briesmas slēpjas tajā, ka šajā horoskopa zīmē dzimušie tā vietā, lai atzītu sava mīļotā patieso būtību, saglabā savu ideālu par partneri, nevēloties saskatīt realitāti. Citiem tu vari šķist samākslota un liekulīga, kā arī neizlēmīga. Tomēr zvaigznes norāda, ka tev ir vairāk jādomā pašai par sevi, apzinies savas vēlmes un realizē tās, tad viss būs kārtībā!

 

SKORPIONS (23.10. – 21.11.)

Skorpioni koncentrējas uz atdzimšanu: jauna dzīve bez šīm lietām nav iedomājama. Gadu simtus atpakaļ viņi tika saistīti ar burvestībām un mistēriju izzināšanu, kas vairo iekšējo enerģiju, piemēram, tantrisko enerģiju. Šī zīme ne vienmēr jūtas pilnībā ērti mūsdienu sabiedrībā, kur jūtas un emocijas bieži pazemo un netiek novērtētas. Iemācies vēsāku prātu uzlūkot lietas. Tāpat šī zvaigznāja pārstāvjiem raksturīga greizsirdība, kas bieži uzvird uz pašu aizdomu līmeņa, tāpēc, ja tev nav skaidru pierādījumu partnera neuzticībai, nemoki viņu un – visvairāk sevi. Tev raksturīga arī manipulēšana, atriebība vai pat sava veida nežēlība. Savu spēku tu vari izmantot kā labam, tā arī ļaunam mērķim, labāk izvēlies pirmo variantu!

 

STRĒLNIEKS (22.11. – 21.12.)

Zvaigznes tev norāda nepieciešamību pēc rāmākas dzīves, jo tu, visticamāk, esi nemitīgā kustībā. Tāpat strēlniekiem ir jāpievērš uzmanība partnera vajadzībām, jo, ja tikai koncentrēsies uz sevi, savām vēlmēm un nemitīgajām piedzīvojumu alkām, iespējams, paliksi viena. Meklē tādu otru pusīti, kas būs lielisks sabiedrotais nemitīgajos klejojumos. Tu tiecies pēc brīvības un neatkarības, un, lai gan tavam entuziasmam nav robežu, tomēr tava neaprēķināmība var kaitināt citus. Zvaigznes norāda, ka tu vari sajaukt tendenci ar patiesību un kļūt aprobežoti moralizējoša.

 

MEŽĀZIS (22.12. – 19.01.)

Ziemas sākums, kad ir dzimis šī zvaigznāja pārstāvis – ir auksts, un arī mežāža daba ir auksta un aprēķinoša. Tu sper soļus lēnām, bet pārliecināti, nesteidzoties un uzmanīgi. Tev vajadzētu piestrādāt pie paškontroles, lai vēl klusāk un nosvērtāk strādātu uz saviem mērķiem. Tāpat bieži šajā horoskopa zīmē dzimušie ir vientuļi, jo mēdz būt auksti aprēķina cilvēki, aizdomīgi un nelokāmi. Tu mēs pret citiem izturēties augstprātīgi, uzskatot, ka viņi nav pietiekami disciplinēti.

 

ŪDENSVĪRS (20.01. – 18.02.)

Šajā zvaigznājā dzimušie nereti ir atturīgi, savrupi vai vienkārši untumaini. Tavs paradums – iet pret straumi var norobežot no citiem cilvēkiem. Ūdensvīri bieži eksperimentē ar draugiem, biedriem vai partneriem tikai tādēļ, lai paskatītos, kā viņi rīkosies noteiktās situācijās, neapdedzinies!

 

ZIVIS (19.02. – 20.03.)

Šīs zīmes pārstāvji var būt pārlieku skumji, kautrīgi, kūtri un nepraktiski. Zivis var būt slinkas un pārāk runātīgas, vienā baltā gabalā spriedelējot par jebkādām neticamām iespējām. Tev ir jāiemācās dzīvot pēc ticības un intuīcijas – tad viss atradīsies uz pareizā ceļa.

 

Lai izdodas!

 

Iepriekšējais raksts8 lietas, par ko vīrietis visbiežāk melo sievietei
Nākamais raksts7 paradumi, kas sagrauj tavas attiecības