Diemžēl nelaimes uz valsts sniegotajiem ceļiem pirmdien turpinās, pirmdienas vēlā pēcpusdienā un pievakarē notiekot vēl vairākiem negadījumiem. Diemžēl vienā no tiem uz Saldus – Kuldīgas šosejas bojā gājis mikroautobusa šoferis. Viņa vadītais spēkrats sadūries ar kravas automašīnu, liecina Valsts policijas sniegtā informācija.

Vēl vakarpusē uz Ventspils šosejas pie Popes notriekts briedis – sadursmē auto priekšgals burtiski izārdīts. Notikuma vietā atradās mediķi un vairāki šoferīši bija piestājuši palīdzēt.

 

 

View this post on Instagram

 

E22, pie Popes automašīna notriekusi briedi. #latvia #csnglatvia #negadijums #sadursme #briedis #mežazvēri #ziema #paldiessekotajam

A post shared by Sadursme (@sadursme) on

Tikmēr uz ceļa Balvi – Kubuli vieglais auto sadūries ar baļķvedēju. Vieglais pēc sadursmes atrodas grāvī, bet kravas auto palicis uz ceļa. Notikuma vietā strādāja Valsts policija. Cietis vieglā auto stūrētājs.

 

Jau vēstīts, ka vesela virkne vieglāku un smagāku negadījumu notika jau pa dienu. Savukārt no rīta Madonas pusē bojā gāja četri cilvēki, kad mikroautobuss iebrauca dīķī un ielūza ledū, paliekot ar riteņiem gaisā.

Iepriekšējais rakstsAr pavisam negaidītu ziņu klajā nācis Markus Riva
Nākamais rakstsZināms, kāds bija Artusa Kaimiņa pēdējais “Instagram” storijs pirms ugunsgrēka