Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēts 51 ceļu satiksmes negadījums, cietuši četri cilvēki un viens gājis bojā, vēsta Valsts policija.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 425 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 219 par ātruma pārsniegšanu, astoņi par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā un divi par automašīnas vadīšanu narkotisko vielu iespaidā.

CSNg ar cietušajiem un bojā gājušajiem

Vakar, 18. oktobrī, ap pulksten 21.47, Babītes novadā, Babītes pagastā, Babītē uz a/c A-10 (Rīga – Ventspils) 15 km, pēc sākotnējās informācijas, notika automašīnas “Audi Q5” un elektroskūtera sadursme. Elektroskūtera vadītājs no gūtajām traumām gāja bojā notikuma vietā. Policijā turpinās izmeklēšana un tiek skaidroti precīzi notikušā apstākļi.

 

 

View this post on Instagram

 

Vakar 18.oktobrī aculiecinieks ziņoja par traģisku negadījumu, kuru piefiksējis aptuveni 22.50 uz Jūrmalas šosejas, 50 metrus pirms nobrauktuves uz Salaspili. #latvia #csnglatvia #avarija #sadursme #braucdrosi #paldiessekotajam

A post shared by Sadursme (@sadursme) on

Valsts policija aicina atsaukties ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus, kuri var sniegt jebkādu izmeklēšanai noderīgu informāciju, zvanot pa tālruņa numuriem: 67219837, 26653635 vai 110.

 

 

Iepriekšējais rakstsDzērājšoferis Rīgā sabojā 8 mašīnas un gandrīz uzbrauc bērnu ratiņiem – FOTO
Nākamais rakstsKā pareizi rīkoties ar izlietotām sejas maskām