Privāta ātrās palīdzības automašīna, policijas eskortēta, manīta Vindzorā, dodoties Saseksas hercogpāra dzīvesvietas virzienā, ziņo britu mediji.

BBC žurnālists Saimons Makkojs sociālajā vietnē Twitter ziņojis, ka ambulance redzēta braucam pa Vindzoru. Vēlāk sekojusi informācija, ka mediķi redzēti tieši pie Fragmoras kotedžas galvenajām ieejas durvīm. Tajā pašā laikā, Kensingtonas pils pārstāvji nolieguši, ka Mārkla jau dzemdējusi.

 

Kensingtonas pils apstiprinājusi izdevumam “The Sun”, ka internetā klīstošās baumas par to, ka mazulis jau ir piedzimis, vien pagaidām tas netiek paziņots plašākai sabiedrībai, nav patiesas. Iepriekš izskanējusi informācija par to, ka Saseksas hercogpāris lēmis par labu mājdzemdībām, tāpēc šī mediķu parādīšanās atkal no jauna uzjundījusi runas par to vai mazulis piedzims savas māsīcas – Keitas Midltones un prinča Viljama vidējā bērna – princeses Šarlotes dzimšanas dienā.

Arī iepriekš mediķi manīti Fragmoras kotedžas apkārtnē. Aprīļa beigās tika manīta gan automašīna, gan helikopters, kas jau tobrīd lika domāt, ka, iespējams, Meganai sākušās dzemdības. 

Ekrānšāviņš no BBC ziņu tiešreides
Ekrānšāviņš no BBC ziņu tiešreides
Iepriekšējais rakstsHoroskopa zīmes, kurām MAIJS būs īpaši labvēlīgs
Nākamais rakstsSKAISTUMKOPŠANAS PLĀNS MAIJAM: labvēlīgās dienas tavam skaistumam un labsajūtai