20. septembrī nacionālais pārtikas mazumtirdzniecības tīkls ELVI atver šogad sesto jauno veikalu – šoreiz Siguldā, Dārza ielā. Veikals iekārtots šim nolūkam speciāli celtā ēkā, ko projektējis “Arhitektu birojs LOFT” Ģirta Kalinkeviča vadībā. Jaunajā tirdzniecības vietā radītas 11 darbavietas un kopējās objekta investīcijas sasniedz 1,5 miljonus eiro. Šajā objektā saimniekos veikalu tīkla ELVI lielākais franšīzes partneris SIA Vita Mārkets, kam jaunais veikals ir simtā pārtikas tirdzniecības vieta Latvijā.

SIA ELVI Latvija komercdirektore Laila Vārtukapteine stāsta: “Tieši Sigulda ir zīmola ELVI dzimtene, un esmu gandarīta, ka tagad Siguldas ELVI pulkam pievienojies trešais veikals, kurā saimniekos viens no Siguldas novada nozīmīgākajiem uzņēmumiem un lielākajiem darba devējiem, mūsu partneris SIA “Vita mārkets”. Patiesi ceru, ka arī jaunais veikals kļūs par siguldiešu iemīļotu iepirkšanās vietu, kur sagādāt visu savas ģimenes ikdienai nepieciešamo. Šis gads ELVI tīklam ir nozīmīgas attīstības periods, kurā esam investējuši gan tīkla attīstībā, gan loģistikas pilnveidošanā, gan jaunu objektu izveidē. Šis ir sestais jaunais  ELVI veikals un varu apstiprināt, ka līdz gada beigām plānojam atvērt vēl vairākas jaunas tirdzniecības vietas dažādās Latvijas pilsētās.”

Jaunais ELVI Dārza ielā, Siguldā ir būvēts, īstenojot dažādus ilgtspējīgas attīstības risinājumus – veikalā ir uzstādītas energoefektīvas tirdzniecības iekārtas, ēku sildīšanai tiks izmantota siltumatguves tehnoloģija, tāpat apmeklētājus priecē harmoniski iekārtota ārtelpa ar apstādījumiem, atpūtas zonām un plašām autostāvvietām, kas pircēju ērtībām papildinātas ar platākām sadalošajām joslām ērtākai transportlīdzekļu novietošanai.

Projektējot ēku, tika izvērtētas arī kopējās zemes gabala attīstības iespējas, tālab  teritorijā ir izbūvēts gan piebraucamais ceļš, gan ārējās komunikācijas zemesgabala tālākajā malā, lai nākotnē šajā objektā varētu paplašināt komercdarbības iespējas, piesaistot potenciālos īrniekus un sekmējot kopējo kvartāla attīstību.

 

Iepriekšējais rakstsIzskan īpaši nopietns brīdinājums no “Omniva”
Nākamais rakstsSāpes nav veselīgas – kā rīkoties?