Princim Harijam un Meganai Mārklai šī skaistā pasaka ir beigusies, jo pāris zaudējis labvēlību amerikāņu vidū, apgalvojis kāds ASV dzīvojošs karaliskais komentētājs. Prinča Harija un Meganas Mārklas pasaka ir beigusies

Lī Koens sacīja, ka Saseksas hercogpāris savulaik iemiesoja skaistu mūsdienu pasaku, bet tagad plašākā sabiedrības lokā tiek uzskatīts, ka viņu nepārtrauktā vaimanāšana to visu ir mainījusi, kas nozīmē, ka viņu skaistā pasaka ASV ir beigusies.

Viņš laikrakstā “The US Sun” rakstīja: “Harijs un Megana vienkārši mīl sūdzēties. Un Amerikas pārsvarā optimistiskajā sabiedrībā tas ir slikts tēls. Lai gan daži uzskata pāra atvērtību kā drosmīgu nostāju pret institucionālo stingrību, daudzi citi to uztver kā nepateicīgu un sabiedrību sašķeļošu.

Daļa amerikāņu, īpaši tie, kuri ciena un apbrīno monarhiju, uzskata, ka šī atkārtotā kritika ir necieņa, un tā ir nepiedienīga. Tātad Saseksas hercogpāra nebeidzamās sūdzības ir atsvešinājušas no viņiem daudzus, kuri kādreiz apbrīnoja viņu atklātību.”

Koens uzsvēra vairākus notikumus, kas ir atsvešinājuši Saseksas hercogpāri no Amerikas iedzīvotājiem — no bēdīgi slavenās Opras intervijas līdz Harija autobiogrāfijas “Spare” publicēšanai.

Prinča Harija un Meganas Mārklas skaistā pasaka ir beigusies

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X , Threads

Iepriekšējais rakstsKādus vasaras darbus strādā Latvijas studenti ārzemēs?
Nākamais rakstsRomāni seriālu uzņemšanas laukumā