Ceturtdien, 6. maijā, Meganas Mārklas un prinča Harija dēlam Ārčijam bija divu gadu dzimšanas diena. Pāris dalījās arī ar gaviļnieka foto, taču tas krietni sarūgtināja un lika vilties viņu faniem, vēsta britu mediji.

Attēlā, kas tika publicēts viņu vietnē Archewell, redzams, kā, atrodoties pāra 14 miljonu dolāru vērtās Montesito savrupmājas pagalmā, Ārčijs rokās tur balonus, taču nofotografēts no mugurpuses.

Tas nav pirmais gadījums, kad Ārčija seja nav redzama oficiālā fotogrāfijā, ar ko dalās Megana un Harijs. Arī fotogrāfijā, kas tika publicēta par godu Starptautiskajai sieviešu dienai, Ārčija seja nebija redzama, jo Megana turēja viņu rokās, bet viņa galva bija pagriezta mātei uz pleca.

Turklāt pagājušā gada pāra Ziemassvētku kartītē arī puisēns netika atklāti parādīts, jo sveiciens īsta foto vietā tika radīts kā ģimenes ilustrācija, kas veidota no Meganas mātes uzņemta attēla.

Fani pārpludināja sociālos tīklus ar ierakstiem, uzsverot, ka pāris sagādā kārtējo lielo vilšanos. Kāds rakstīja: “Ārčija super noslēpumainā seja, tas ir smieklīgi!”

Kāds cits rakstīja: “Vai viņiem ir kauns parādīt Ārčija seju? Esmu pārliecināts, ka viņš ir burvīgs 2 gadus vecs zēns, kurš lieliski pavada laiku, spēlējoties ar saviem baloniem.”

Vēl kāds piebilda: “Kāpēc viņi nekad nerāda viņa seju, vai tāpēc, ka tas nav viņš, vai tāpēc, ka viņi vienkārši ir tik pretenciozi? Mēs vienmēr redzam Viljama un Katrīnas bērnus, tad kāpēc gan ne Ārčiju?”

Tomēr citi fani bija par to, ka šķietami tiek slēpta mazā bērna seja, un viena persona rakstīja: “Kāpēc gan, lai viņi parādītu viņa seju un pakļautu viņu sīkai apskatei, kam viņš jau ir gājis cauri, ar matu krāsu, ādas toni, atstājiet šo mazo bērnu mierā.”

Cits rakstīja: “Jums vajadzētu būt laimīgam, ka viņiem ir tālredzīga domāšana, lai nemētātu visapkārt bērna bildes. Viņš ir bērns un ir pelnījis privātumu. Kad viņam apritēs 18 gadi, viņš pats varēs izlemt, ko vēlas.”

Vēl kāds rakstīja: “Paldies, ka dalījāties… Es saprotu, ka vēlaties aizsargāt viņa privātumu. Daudz laimes dzimšanas dienā!”

Iepriekšējais rakstsDiemžēl skumja ziņa šorīt saņemta no Latgales
Nākamais rakstsŠīm četrām horoskopa zīmēm ir lielākā iespēja kļūt bagātām