Princis Viljams ir rīkojies un uzstājīgi novilcis robežas, paužot savu attieksmi pret brāli Hariju un viņa sievu Meganu Mārklu, atklāj vadošais karaliskais eksperts.

Princis Viljams skaidri norādīja, ka viņš nevēlas, ka Megana Mārkla ierodas uz princeses Diānas statujas atklāšanas ceremoniju, kas notiks 1. jūlijā, atzīmējot princeses Diānas 60. dzimšanas dienu. Šīs nedēļas sākumā tika apstiprināts, ka Megana Mārkla uz statujas atklāšanu Londonā nedosies.

Karaliskā eksperte Šarlote Grifita sacīja izdevumam “MailPlus”, ka Viljams piedalījās šajā lēmumā. Viņa teica: “Šis lēmums un visa šī lieta kopumā bija 50 procenti Viljama. Diāna bija arī viņa māte. Viņš par to regulāri atgādina aiz slēgtām durvīm. Šis nav īstais laiks , lai ierastos Megana, jo starp viņu un Meganu ir tik liela spriedze.”

Ričards Edens, Mail dienasgrāmatas redaktors, piebilda, ka oficiālā atruna, kāpēc viņa neieradīsies, bija tāda, ka “viņiem ir ļoti mazs bērns, un viņiem vienkārši nav iespējams lidot un ierasties kā ģimenei.” Viņš teica: “Tas nav pārsteigums, jo nebija paredzēts, ka viņa piedalīsies, tā lēma VIljams. Diāna vienmēr bija ļoti saistīta ar dēliem. Un viņi ir tie, kuri tagad uzstājas ar runām. Vai jūs varat iedomāties, ka Megana tagad tā vienkārši ierodas pēc visa, kas noticis?”

Grifita atbildēja: “Var iedomāties, ka Megana patiešām gaidīja šo vizīti. Galu galā – viņas meitas otrais vārds ir Diāna, un tas ir diezgan nozīmīgs “Mārklas zīmolam”. Bet kā viņa patiesībā varēja iedomāties tā vienkārši uzrasties pēc visa notikušā?”

Meganai un Harijam tuvs avots paziņoja ITV, ka hercogiene nepievienosies vīram šajā emocionālajā ceļojumā. ITV karaliskā producente Lizija Robinsone tviterī ierakstīja: “Megana nelidos uz Lielbritāniju, lai pievienotos Harijam, kurš  1. jūlijā piedalīsies pasākumā, lai atklātu savas nelaiķa mātes princeses Diānas statuju, apstiprināja avots pēc tam, kad ASV vietne apgalvoja, ka viņa dosies.”

Princis Harijs un princis Viljams tiksies, lai atklātu statuju. Tā būs tikai otrā reizi, kad viņi klātienē tiksies pēc tam, kad Harijs un Megana pārcēlās uz dzīvi ASV. Statuja atradīsies un tās taklāšana norisināsies princeses Diānas iecienītajā vietā Kensingtonas pils teritorijā, Sunken Gardens.

Iepriekšējais rakstsIezīmē drūmu scenāriju, kas varētu notikt, ja skolotāji un vecāki nepotēsies – VIDEO
Nākamais rakstsSvētdienas rītā diemžēl saņemtas vairākas traģiskas vēstis