Leģendārā estrādes māksliniece Olga Rajecka portālam skaties.lv kritiski izteikusies par šovu “X-faktors”, kura trešās sezonas fināls gaidāms svētdien.

Jāatgādina, ka pusfinālā Elīna Glazunova visai veiksmīgi izpildīja Olgas jau gadiem ilgi dziedāto “Svētku dienu”. Lai gan šo uzstāšanos Olga neesot redzējusi, viņa Elīnu atceroties vēl no “Olgas disenīšu” laikiem.

 

Lai gan Olga priecājas, ka viņas izpildītās dziesmas “dzīvo” arī šovā, vienlaikus māksliniece uzskata, ka no “X-faktora” nav jēgas, ja tam neseko koncerti, repertuārs un jaunā dziedātāja izaugsme. Viņa atgādina, ka šī ir jau trešā sezona, bet lielākā daļa no dalībniekiem pēc tam “pazūd”.

Rajecka uzskata: labāk, ja jaunietim nav pats spīdošākais vokāls, bet ir prasme rakstīt savas dziesmas. Reizēm koncertos estrādes dīva satiek grupu ”Tautumeitas”, Didzi Melderi, Aivo Oski un Arturu Gruzdiņu, bet ar to viss beidzoties.

Tāpat Olga ir neizpratnē, kur palikusi pagājušā gada uzvarētāja KATTIE no Baltkrievijas. Atbildi meklē ŠEIT!

Rajecka norāda, ka jaunietim jābūt savam repertuāram, lai viņu paspārnē ņemtu kāds producents vai komponists. Izpildīt Rajeckas vai, piemēram, Ainara Mielava dziesmas spējīgi arī paši mākslinieki. Viņai aicina jaunos pēc šova aktīvi strādāt, rakstīt dziesmas un koncertēt! Pati Olga gatavojas nākamgad paredzētajai grupas “Eolika” 40. jubilejas tūrei.

 

Iepriekšējais rakstsSestdienas rīts sācies ar ziņu par lielu nelaimi Latgalē
Nākamais rakstsIespaidīgs atradums kāda ceļa nomalē Pierīgā – FOTO