Piektdien pie savas saimnieces – Džinas Grundmanes no Rīgas – nonāca SuperBingo Lielā laimes rata spēlē laimētā automašīna Volkswagen Taigo, vēsta Latvijas Loto. Rīdziniece atsakās no četrciparu summas – bet tas izrādās vispareizākais lēmums!

Džina bija piedalījusies Riska spēlē, kurā, veicot trīs gājienus, laimējusi 1350 eiro, taču no naudas laimesta viņa atteikusies par labu Finālam. Fināla spēlē laimētāja veiksmīgi izvēlējusies Lielā laimes rata simbolu, iegūstot iespēju iegriezt Lielo laimes ratu.

Lielais laimes rats bija apstājies uz Pārsteiguma sektora, tāpēc veiksminiecei vajadzēja izvēlēties vienu no divām lādītēm. Vienā no tām bija 3000 eiro laimests, otrā – automašīna Volkswagen Taigo. Džinai bija izdevies izvēlēties veiksmīgo lādīti un laimēt jaunu automašīnu.

Laimētāja esot priecīga par laimestu – sarkano Volkswagen Taigo. “Man mājās jau ir balta un sarkana automašīna, tagad tās papildinās vēl viena sarkana automašīna. Pagalmā stāvēs sarkans-balts-sarkans auto,” ar smaidu viņa saka.

Lai labi ripo! Rīdziniece atsakās no četrciparu summas – bet tas izrādās vispareizākais lēmums!

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X 

Iepriekšējais rakstsZināms, kāds laiks mūs sagaida brīvdienās un nākamnedēļ
Nākamais rakstsMākslīgā skaistuma dīvai Ušakovai jauni kreņķi