Pagājušās nedēļas beigās kāda 40 gadus veca rīdziniece momentloterijā Veiksme laimējusi 10 000 eiro, ziņo “Latvijas Loto”.

“Man sanāca kā tajā stāstā – pirms sūdzies, ka tev nenāk nauda, nopērc loterijas biļeti,” sazvanīta smejas laimētāja. “Mēs tovakar ar draudzeni WhatsApp aplikācijā jokojāmies par dažādām tēmām, un abas nolēmām nopirkt loterijas biļetes,” viņa stāsta. Summu, par kādu biļetes iegādātas viņa neatklāj, bet atzīst, ka nopirkusi vairākas biļetes.

“Abas veicām pirkumu internetā. Man paveicās, viņai – nē. Es atvēru savu biļeti, ieraudzīju summu un nespēju noticēt, tāpēc nosūtīju draudzenei ekrānšāviņu. Viņa apstiprināja, ka ir gan lielais laimests! Atklāti sakot, tā īsti noticēju tikai tad, kad sazvanījos ar Latvijas Loto.”

Daļu laimētās naudas viņa atdos, lai segtu parādu, bet vīram plāno uzdāvināt kaut ko no tehnikas. “Man ir trīs varianti, bet nestāstīšu, kādi, citādi viņš izlasīs un tad tas vairs nebūs pārsteigums,” viņa saka. Savukārt sev laimētāja finansēs apmācības skaistumkopšanas jomā.

Laimētāja uzreiz arī atklāti pastāsta, ka jau tuvākajās dienās lūgs sevi iekļaut no azartspēlēm Pašatteikušos personu reģistrā. “Man to ieteica draugi. Vispār es sevi neuzskatu par azartisku cilvēku, bet cik nav dzirdēts, ka cilvēki tos laimestus ātri zaudē. Kas viegli nāk – viegli iet. Tāpēc izšķīros par šādu soli.”

Iepriekšējais rakstsPar smagu noziegumu notiesāts latvietis bēguļo no policijas. Esi redzējis? – FOTO
Nākamais rakstsVienības gatvē pie sarkanā luksofora signāla pēkšņi notiek kas pavisam dīvains – VIDEO