Izsmalcināto Range Rover Evoque laimējusi Iveta Lēpe no Rīgas, vēsta Latvijas Loto. Tīmeklī pieejamā informācija liecina, ka šāda jauna auto cena pie dīlera Latvijā, atkarībā no papildaprīkojuma, ir no47 200 līdz 86 050 tūkstošiem eiro. Rīdziniece tiek pie daudzus desmitus tūkstošus vērta apvidnieka

Piektdien, 21. jūnijā, autosalonā Inchcape Motors aizvadīta papildspēles Vikinglotto piedzīvojumu auto fināla izloze. 11 papildspēles finālisti satikās klātienē, lai uzzinātu, kurš laimēs galveno laimestu – automašīnu Range Rover Evoque, un kā tiks sadalīti naudas laimesti.

Katrs finālists pats izvēlējās izlozes apli, zem kura atklāja savu laimestu. Automašīnu Range Rover Evoque laimējusi Iveta Lēpe no Rīgas, pārējie finālisti – Vasilijs Vaņins no Rīgas – 3000 eiro, Aigars Klintsons no Mālpils – 2500 eiro, Daina Kreile no Valkas – 2500 eiro, Māris Dārziņš no Salacgrīvas – 2500 eiro, Artis Hāzens no Saldus – 2000 eiro, Dailonis Vīksna no Alūksnes novada – 2000 eiro, Ruslans Latišenoks no Rīgas – 2000 eiro, Sintija Ziediņa no Cēsīm – 1500 eiro, Guna Rezevska no Ventspils, kuru izlozē pārstāvēja Arnis Bernšteins, – 1500 eiro, Roberts Plācenis no Ogres – 1500 eiro.

Apsveicam laimētājus!

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X , Threads

Iepriekšējais rakstsDiemžēl prognozes ir mainījušās: Sinoptiķis Bricis par laiku svētkos un pēc tiem
Nākamais rakstsGads kopš mazās Justīnes nāves un vecāku aizturēšanas: kāds sods viņus gaida?