Kad kāds darbinieks vairākas dienas nebija ieradies savā darba vietā, kolēģi un uzņēmuma vadība vērsušies policijā un cēluši trauksmi – un ne bez pamata, vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”.

Policija ātri noskaidrojusi, ka pazudušajam kungam ir divas dzīvesvietas. Pirmajā no tām durvis nebija aizslēgtas un telpās neviena nebija, tādēļ visi steigušies uz otru. Durvis bijušas slēgtas, bet dzīvokļa logos degusi gaisma – kaimiņi apstiprināja, ka vīrietis nav redzēts vairākas dienas.

Uz notikuma vietu izsaukti kolēģi no Valsts policijas, kā arī glābšanas dienesta vīri, kuri ar kāpņu palīdzību iekļuvuši trešā stāva dzīvoklī un ielaiduši tajā arī pārējos dienestus.

Operatīvajiem dienestiem tiekot iekšā dzīvoklī, radās iespaids, ka cilvēks ir miris, taču vannā gulošais vīrietis tomēr spēja pakustināt pirkstus, kā rezultātā tika izsaukta ātrā palīdzība.

Glābšanas operācijas noslēgumā cietušais steidzami nogādāts slimnīcā, kur saņēmis visu nepieciešamo palīdzību, savukārt likumsargi parūpējušies par to, lai viņa dzīvoklis tiktu aizslēgts.

 

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 24. septembris
Nākamais rakstsSliktas ziņas par laiku tuvākajās dienās; no svētdienas viss mainīsies