Vēl tikai pavisam nesen Lietuvas medijs “Stilius” publicēja interviju ar dziedātāju Samantu Tīnu, kura it kā pastāstījusi, ka 2012. gadā uzveikusi ļaunu slimību – dzemdes kakla vēzi. Šo informāciju kāri pārķēra Latvijas mediji, turklāt pati Samanta izdevumam “Privātā dzīve” faktus apstiprināja. Brīdi vēlāk viņa izdevumā “Kas jauns” un raidījumā “Slavenības. Bez filtra” nāk klajā ar patieso versiju – vēzis nav bijis, vien atklātas šūnas, kas potenciāli varēja to izraisīt.

Samanta ir sarūgtināta par virsrakstiem Latvijas medijos, vienlaikus gan neskaidrojot, kā Lietuvas izdevums varējis tā saputroties. Dziedātāja stāsta, ka šādi virsraksti uztrauc viņas vecākus. Viņa nevēlas runāt par šādām intīmām lietām, tomēr ar asarām acīs izstāsta patiesību, lai nerastos vēl kādas nepareizas interpretācijas.

“Man nav bijis vēzis!” saka Samanta, stāstot, ka Lietuvas žurnālā sacelta jezga par 2012. gada notikumiem. Tas bijis stresa pilns laiks, kad viņa no sarkanmates pārtapusi tumšmatē, tāpat viņa saņēmusi draudus par karjeras beigām. Samanta jutusies morāli un fiziski sagrauta, tādēļ saņēmusi ieteikumu doties pie ārstiem. Atklāts, ka viņai ir CIN1 (cervikālā intraepiteliālā neoplāzija), kas raksturo pirmsvēža izmaiņas dzemdes kakla šūnās. To iedala pakāpēs (CIN2, CIN3) – jo tā augstāka, jo lielāka iespēja, ka neārstējot vēzis tiešām var rasties. Viņa lietojusi medikamentus un izveseļojusies.

Plašāk 20.-26. aprīļa izdevumā “Kas jauns”!

Iepriekšējais rakstsLai baltā stārķa ligzda nekļūst par draudu putnam un cilvēkam
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 21. aprīlis