Sagaidot Latvijas 105. dzimšanas dienu, vietējais veikalu tīkls top! turpinās pirms 10 gadiem aizsākto tradīciju un no 2. līdz 18. novembrim ikvienam pircējam dāvinās sarkanbaltsarkano karoga lentīti, ko likt vietā pie sirds, jo skaistākā dāvana Latvijai ik dienu, ka esam mēs vienoti – visi par vienu!

“Šogad vairāk nekā citus gadus vēlamies līdzcilvēkiem atgādināt –  skaistākā dāvana Latvijai ik dienu, ka esam mēs vienoti visi par vienu! Latvieši ir spēcīga tauta, kas mūžseni spējusi sanākt kopā gan priecīgos, gan skumjos notikumos, un tā ir viena no svarīgākajām vērtībām, kas mums piemīt. Veikalos top! dāvinot svētku karoga lentītes, gribam izcelt tradīcijas, kas mūs vieno, veido kopienas būtību un nodot ziņu – esam lepni būt latvieši. Mēs kā vietējais uzņēmums uzskatām par savu atbildību godināt vēsturi, vairot patriotismu un dot iespēju iedzīvotājiem svinēt svētkus kopā, neskatoties uz unikālajām atšķirībām, kas ikkatram piemīt. Svarīgākais, ka visus vieno mīlestība uz mūsu zemi Latviju,”  gaidāmo svētku sajūtas apraksta veikalu tīkla top! valdes locekle un mārketinga direktore Ilze Priedīte.

Sarkanbaltsarkanajai lentītei, latviskās identitātes simbolam, ir liela nozīme mūsu vēsturē. Tā simbolizē latviešu tautas vienotību, spēku un izturību cauri paaudzēm. Lai gan nav noteikts viens pareizais veids, kā lentīte nēsājama, aicinām to piespraust pie apģērba sirds rajonā ar stūriem uz augšu, tādējādi veidojot stilizētu burtu “V”, kas simbolizē uzvaru. Šādā veidā piesprausta lentīte pie apģērba vienlaikus veido stilizētu skaitli “11”, kas norāda uz 1919. gada 11. novembri, kad Latvijas armijas karavīri izcīnīja uzvaru pār Bermonta karaspēku.

“Esam novērojuši, ka īpašu prieku karoga lentītes sagādā tieši mazākajiem veikalu apmeklētājiem, tāpēc aicinām vecākus, vecvecākus un skolotājus stāstīt par Latviju, par tās neatkarību un tradīcijām.  Vēlamies aicināt arī ģimenēs svētku laiku izmantot, lai dalītos savās atmiņās, Lāčplēša dienā dotos aizdegt svecītes, savukārt 18. novembrī sanāktu kopā pie svētku galda un atzīmētu Latvijas Republikas proklamēšanas dienu,” mudina Ilze Priedīte, veikalu tīkla top! valdes locekle un mārketinga direktore.

Kā jau katru gadu ierasts, veikalu tīkls top! ir parūpējies arī par īpaši tematiskām receptēm svētku galdam un aicina šajos svētkos pagatavot latviskas receptes – sarkanbaltsarkano kūku, latvisko siļķi kažokā, rupjmaizes kārtojumu un citas receptes, kuru pagatavošanas stāsti rodami vietējā top! mājas lapas sadaļā Receptes: https://www.toppartika.lv/receptes/

Lai sirsnīgs, labu darbu un gaišu domu piepildīts, Latvijas svētku laiks!

Par veikalu tīklu top!

Veikalu tīkls top! ir lielākais Latvijas uzņēmējiem piederošais veikalu tīkls, kā arī trešais lielākais mazumtirdzniecības veikalu tīkls Latvijā. Ar preču zīmi top! Latvijā šobrīd darbojas 206 pārtikas veikali, kas pieder 12 vietējiem uzņēmumiem. Kopumā tiek nodrošināts vairāk nekā 3500 darbavietu, atbalstot vietējos ražotājus un piegādātājus visā Latvijā.

Iepriekšējais rakstsFolijskābe – vērtīga ne tikai grūtniecēm
Nākamais rakstsHoroskops ceturtdienai, 2. novembrim