Simpātijas ne vienmēr rodas uzreiz. Dažkārt pie vainas ir mūsu kautrīgums! Uzzini, kā iepatikties tieši šim cilvēkam.

 

Vispirms noskaidro, kādā zodiaka zīmē ir dzimis tavs iecerētais cilvēks. Kad tas ir darīts, iespējams, ir vērts ieklausīties astrologu padomos, ieteicamos norādījumos, lai jūsu saskarsmi padarītu veiksmīgāku:

 

auns-milestibasAUNS

Lai iepatikos šajā zīmē dzimušam cilvēkam, jābūt darbīgam, ātram, tādam, kurš noteikti nebaidās no riska, no dažādiem izaicinājumiem! Ļoti būtiski ir ļaut aunam pārliecināties, ka tu esi ne tikai enerģijas pilna, bet arī smagu darbu mīloša personība, kura dienas laikā spēj padarīt tik, cik citi nedēļā. Iespējams, ka auns tevi pārbaudīs un tikai tad izrādīs interesi un patiku.

 

 versis-milestibasVĒRSIS

Saskarsmē ar šī zvaigznāja pārstāvi uzsver savu praktiskumu, ka proti ieekonomēt ne tikai materiālos līdzekļus, bet arī savu un, jā, citu laiku. Ja vēlies iepatikties šim cilvēkam, noteikti aizmirsti par bravūru, pļāpīgumu un pārlieku skaļumu – vērsim tas var gaužām nepatikt. Labāk izrādi iejūtību pret viņu, vari droši neaizmirst par sentimentālismu.

 

 dvini-milestibasDVĪŅI

Viņiem patiktu tikumība, jautrība, optimisms un viegla slīdēšana dzīvei pa virsu. Parādot sevi kā vispusīgi attīstītu cilvēku ar interesantu paziņu loku, tu iekarosi šajā horoskopā zīmē dzimušā sirdi.

 

vezis-milestibas VĒZIS

Ar šajā zīmē dzimušo ir daudz grūtāk, jo cilvēkus viņš uztver ar dvēseli, bet to, kā zināms – apmānīt nevar. Attiecībās ar vēzi jābūt iespējami pakļāvīgākam un maigākam, nedemonstrē savu intuīciju, pastāvību, kārtību – tad noteikti spēsi šī zvaigznāja pārstāvim patiesi iepatikties.

 

lauva-milestibas LAUVA

Parādi, ka tev nesagādā problēmas atbalstīt lauvu visos viņas aizsākumos un idejās, ka palīdzēsi tās realizēt dzīvē. Diez vai lauvu interesēs tavi plāni, jo vienmēr savējo ir atliku likām.

 

jaunava-milestibasJAUNAVA

Šī horoskopa pārstāvjiem ir augstas prasības pret cilvēkiem, tāpēc, visticamāk, iekarot viņu simpātijas nav nemaz tik vienkārši. Jaunava nepiedos nekārtīgu izskatu, jo augstāk par visu vērtē akurātumu, nopietnību un precizitāti.

 

svari-milestibas SVARI

Ja esat cilvēks ar perspektīvu, tad tev ir izredzes uz veiksmi svaru simpātiju iekarošanā. Pierādi šajā horoskopa zīmē dzimušajam, ka vēlies augt tālāk – izglītībā, darbā, karjerā un daudzās citās savas dzīves norisēs. Komunikācijā ar viņu neaizmirsti par diplomātiju.

 

skorpions-milestibas SKORPIONS

Tā kā šīs zvaigznāja pārstāvji ir mazliet mistiskas dabas cilvēki, tad ieinteresēsi viņu, ja spēsi atklāt kaut ko neparastu. Vari pastāstīt par saviem sapņiem, droši uzsāc sarunu par ekstrasensorām lietām, kontaktiem ar dziedniekiem utt.

 

strelnieks-milestibas STRĒLNIEKS

Šajā zīmē dzimušo var apburt ar stāstiem par tālām pilsētām un valstīm, par neparastām filozofiskām koncepcijām un citām interesantām lietām. Nedemonstrē savu pragmatismu, bet centies saglabāt jautrību un dzīvesprieku, tad noteikti piesaistīsi strēlnieka uzmanību un interesi.

 

mezazis-milestibas MEŽĀZIS

Viņu var piesaistīt ar savu pastāvību, neatkarību un spēju nepakļauties apstākļiem un visnotaļ – pārliecību par sevi, saviem spēkiem. Ja Mežāzis pārliecināsies, ka tev šai dzīvē ir grandiozas ieceres, tu spēsi savaldzināt viņu.

 

udensvirs-milestibas ŪDENSVĪRS

Šajā horoskopa zīmē dzimušais par tevi ieinteresēsies uzreiz, ja tu nodarbosies ar kaut ko neparastu. Ja vēlies uz ūdensvīru atstāt paliekošu, spēcīgu iespaidu, uz satikšanos ar šī zvaigznāja pārstāvi noteikti tērpies ekstravagantā tērpā, lai pilnībā apžilbinātu viņu. Komunicējot noteikti atklāj par sevi kaut ko neparastu – sapņiem, spokiem, priekšnojautām… Jo ātrāk ietekmēsi un iedarbināsi ūdensvīra iztēli, jo ātrāk gūsi veiksmi.

 

zivis-milestibas ZIVIS

Lai iepatiktos šī zvaigznāja pārstāvim, vislabāk būt klusējošam klausītājam. Sarunā vislabāk piekrist zivīm iespējami vairāk. Dzīvo līdzi šajā horoskopa zīmē dzimušā cilvēka pārdzīvojumiem un, ja vari – jūsmo par viņa dvēseles dziļumu. Nezaudēt sapņainību un liriskumu, tieši tas ir būtiski, lai šādi apburtu romantiskās zivis un iekristu viņu sirsniņā.

 

Lai veicas!

Iepriekšējais rakstsPrinceses Diānas nāve: Atklāj visus noslēpumus!
Nākamais rakstsDīvainākie ieteikumi labākam seksam, ko apstiprina zinātnieki