Gadiem ilgas nesaskaņas starp diviem vīriešiem Mazsalacā nedēļas nogalē izvērtās asiņainā kautiņā. Viens no agresoriem izmantoja metāla stieni, bet otrs no azotes izvilka nazi. Konflikta beigās 33 gadus veca daudzbērnu tēva līķis sestdienas pievakarē gulēja pie veikala ieejas, kamēr viņa pusauga vecuma dēls centās izsaukt mediķus un policiju, vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”. Plašāk sižetā!

33 gadus vecais vīrietis, tā vietā, lai sēstos pie svētku galda savā vārda dienā, devies uz pilsētiņas centru, lai kārtotu rēķinus ar kādu sev netīkamu cilvēku. Pagātnē starp viņiem bijis ar nekustamo īpašumu saistīts konflikts, stāsta radiniece. Drīz vien sešu bērnu ģimenes galva jau miris gulēja veikala priekštelpā pie taromāta, turklāt viņam līdzi bijis nepilngadīgais audžudēls, kurš notikušo redzējis un izsaucis policiju.

Notikušā apstākļi tiek skaidroti policijā. Notikušo fiksējušas arī veikala novērošanas kameras. Zināms, ka bruņoti bijuši abi konflikta dalībnieki – daudzbērnu tēvam līdzi bijis kas līdzīgs lauznim, bet oponents viņam dūris ar nazi, kas vēlāk atrasts atkritumu tvertnē.

Mazsalacas iedzīvotāji ir visai nervozi, jo apzinās, ka dūrējs vēl staigā uz brīvām kājām un potenciālais sods par dzīvības atņemšanu nebūs tas bargākais. Viņam piemēroti divi ar brīvības atņemšanu nesaistīti drošības līdzekļi. Policijas lūgumu vīrieti apcietināt tiesa noraidījusi.

Iepriekšējais rakstsJaunā motosezona sākusies ar smagu negadījumu – VIDEO
Nākamais rakstsPat 10 cm sniega un -10 grādi! Izskan pilnīgi jauna prognoze brīvdienām un nākamajai nedēļai