31. janvārī tika laimēts lielākais laimests Latvijas momentloteriju vēsturē un pirmais no šīs momentloterijas lielajiem laimestiem – ceturtdaļmiljons jeb 250 000 eiro. Tas ticis kādai 46 gadus vecai rīdziniecei, kura strādā par šuvēju. Laimīgā biļete bija iegādāta SIA Maxima Latvija informācijas centrā A. Deglava ielā 67, Rīgā.

Vizuāli iespaidīgo biļeti ar 3D efektiem, kurā ir četras spēles un papildspēle, laimētāja iegādājusies, jo momentloterija Pērle viņai iepatikusies “no pirmās dienas”. “Ziemassvētku sezonas laikā man bija sajūta, ka jānotiek kādam brīnumam, tāpēc gan Pērles, gan citas biļetes iegādājos gan pati sev, gan apdāvināju radiniekus. Redziet, Ziemassvētki beidzās, bet cerība man saglabājās,” viņa stāsta.

Liktenīgajā dienā laimētāja bija aprēķinājusi, ka no iepriekš iegādātajām biļetēm mazajos laimestos viņai sakrājušies 30 eiro, tāpēc Maxima Latvija veikalā iegādājusies 2 Pērles biļetes un 2 Simtgades loterijas. Viena no Pērles biļetēm slēpusi 250 000 eiro laimestu. “Protams, ka es sākumā neticēju. Vīrs arī neticēja. Vēl tagad mums nav īstas pārliecības, ka notikušais ir īstenība,” laimētāja atzīstas. Rīdziniece stāsta, ka jau kopš senākiem laikiem viņai bijis sapnis – ja laimētu loterijā, tad atjaunotu savu veco vasarnīcu. Tagad šim sapnim ir lemts piepildīties.

Citi šī gada janvāra Latvijas Loto lielie laimesti: 21. janvārī skaitļu loterijas Keno vakara izlozē laimēti 180 000 eiro, 20. janvārī momentloterijā Bagāts laimēti 150 000 eiro, bet 8. janvārī momentloterijā Bingo laimēti 30 000 eiro. Tāpat skaitļu izlozē Vikinglotto 12. janvārī kāds spēlētājs laimēja vairāk nekā 19 tūkstošus eiro, kā arī pie 10 000 eiro laimestiem tikuši vairāki Simtgades loterijas un viens momentloterijas Monētas spēlētājs.

Savukārt TV šovā SupeBingo šogad izlozētas jau trīs automašīnas: ventspilnieks Nauris Kore laimēja automašīnu Volkswagen Golf, Sanita Baltcere no Kokneses tikusi pie Opel Astra un Iveta Jonāne no Daugavpils mājup devusies ar Volvo XC90, kā arī kāds momentloterijas Auto Loto spēlētājs, kurš jebkādu informāciju par savu personību  atklāt atteicās, laimēja automašīnu Mercedes-Benz GLA

Valsts akciju sabiedrības Latvijas Loto darbības pamatbūtība ir iedzīvotāju brīvo līdzekļu piesaiste, no kuras daļa tiek izmaksāta laimestos, un vairāk par trešdaļu nonāk valsts budžetā. Latvijas Loto sniedz cilvēkiem augstākās klases spēles iespēju sociāli atbildīgā veidā. Loterijā iegūst visi – daži laimestus, bet visi – jauku izklaidi un apziņu, ka palīdz finansēt projektus, kas svarīgi mums visiem Latvijā.

Iepriekšējais rakstsFebruāris sācies ar lielu ziņu “Lidl” pircējiem
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 3. februāris