Nedēļas sākumā Latvija atradīsies anticiklona ietekmē un gaidāms lielākoties skaidrs laiks, taču jau no otrdienas laika apstākļi mainīsies, pastiprināsies ciklona darbība un valsts teritoriju šķērsos plaša nokrišņu zona. Darba nedēļas otrajā pusē gaiss kļūs siltāks, tomēr bieži gaidāmi nokrišņi – gan lietus, gan sniegs, vēsta Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Darba nedēļas otrajā pusē laiks kļūs siltāks un iepriekš uzsnigušais sniegs kusīs. Trešdiena paies bez būtiskiem nokrišņiem, bet ceturtdien un piektdien jau daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vienīgi vakara un nakts stundās dažviet iespējams arī slapjš sniegs. Naktīs gaisa temperatūra būs -2…+3° robežās, tikai piekrastē par kādu grādu siltāks, bet dienās gaiss iesils līdz +3…8°. Dominēs dienvidu, dienvidrietumu vējš, piekrastē tas būs brāzmains.

Nedēļas nogalē atkal kļūs vēsāks un lielā daļā valsts teritorijas gaidāmi nokrišņi – pārsvarā slapjš sniegs un lietus. Gaisa temperatūra naktīs būs ap 0°, bet dienā +1…+5° robežās.

Iepriekšējais rakstsUgunsgrēkā Jelgavas pusē sadedzis 21 kaķis; steidzami lūdz palīdzību
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 22. novembris