Jaunā darba nedēļa iesāksies ar sausu un saulainu laiku. Otrdien, pastiprinoties ciklona darbībai, lokāli izveidosies nokrišņu mākoņi, bet trešdien Latviju šķērsos plaša nokrišņu zona un lietus gaidāms visā valsts teritorijā. Visas nedēļas garumā gaisa temperatūra dienas laikā daudzviet būs +20…+25° robežās, vēsta Ltvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Naktī uz trešdienu mākoņu daudzums palielināsies un, sākot no rietumiem, Latviju šķērsos plaša nokrišņu zona – visā valsts teritorijā gaidāms lietus. Saglabāsies lēns vējš. Naktī minimālā gaisa temperatūra būs +11…+15°, dienā gaiss iesils +19…+24°, piekrastes rajonos +13…+18°.

Ceturtdien un piektdien debesis palaikam aizklās mākoņi un lielākā lietus iespējamība ir valsts centrālajā un rietumu daļā, bet nokrišņi būs galvenokārt īslaicīgi. Dienā gaisa temperatūra būs līdzīga kāda tā bija iepriekšējās dienās – daudzviet gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +20…+25°, vienīgi piekrastes rajonos esot par kādu grādu aukstākam. 

Šī brīža prognoze liecina, ka brīvdienās nav gaidāmas būtiskas laika apstākļu izmaiņas – lokāli iespējami nokrišņi, bet temperatūra dienas laikā lielā daļā valsts teritorijas pakāpsies virs +20°.

Iepriekšējais rakstsPatīkams pavērsiens Magones dzīvē
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 6. jūnijs