Neskatoties uz to, ka drīz septembris būs jau pusē, pēdējās nedēļas laika apstākļus Latvijā joprojām var raksturot kā vasarīgi siltus. Arī nākamo septiņu dienu laikā siltums saglabāsies, tomēr nedēļas nogalē daudzviet līs, vietām pat stipri, kā arī iespējams pērkona negaiss, vēsta Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs. Sinoptiķiem ir pavisam jaunas ziņas par laiku nogalē un nākamnedēļ

Brīvdienās mākoņu daudzums debesīs būs mainīgs. Naktī uz sestdienu rietumu un centrālajos rajonos daudzviet līs, vietām stipri, iespējams pērkona negaiss. Arī vēl svētdien gaidāms lietus, bet tas nebūs tik intensīvs. Pūšot lēnam vējam, naktī vietām veidosies migla, vien jūras piekrastē gaidāms brāzmains ziemeļu, ziemeļaustrumu vējš. Gan sestdien, gan svētdien diennakts tumšajās stundās gaiss atdzisīs līdz +12…+17°, bet diena būs silta – gaiss iesils līdz +18…+23°, vietām austrumu rajonos pat līdz +25°.

Jaunnedēļ, paaugstinoties atmosfēras spiedienam, gaidāms sauss un silts laiks. Lielākajā teritorijas daļā naktīs gaiss atdzisīs līdz +10…+15°, bet dienās termometra stabiņš pakāpsies līdz +20…+25° atzīmei.

Seko mums arī soctīklos: FacebookInstagram,  X , Threads

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 14. septembris
Nākamais raksts“Ziņa par laimestu ir kā zibens spēriens!” – vidzemnieks piedzīvo milzu veiksmi