Arī šonedēļ saglabāsies anticiklona ietekme. Nedēļas pirmajā pusē vēl gaidāms mākoņains laiks ar īslaicīgu lietu. Tomēr, sākot no nedēļas vidus, mākoņu daudzums mazināsies un daudzviet uzspīdēs saule. Dominēs lēns vējš, un gaisa temperatūra diennakts gaišajās stundās paaugstināsies līdz +10…+15°, savukārt naktīs nenoslīdēs zemāk par 0…+5°, vēsta Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Nedēļas vidū pastiprināsies anticiklons, kas noteiks laika apstākļus, līdz ar to lielākajā daļā valsts teritorijas debesis skaidrosies. Būtiski nokrišņi nav gaidāmi, vien trešdien dienvidaustrumu rajonos īslaicīgi līs. Ziemeļu, ziemeļaustrumu vējš pūtīs lēni līdz mēreni, trešdien brāzmās sasniedzot 15-16 m/s. Diennakts tumšajās stundās gaisa temperatūra būs 0…+5° robežās, taču dienās, uzspīdot saulei, kļūs siltāks – maksimālā gaisa temperatūra gaidāma +10…+15° robežās, bet vietām piekrastes rajonos būs par dažiem grādiem vēsāks.

Nedēļas nogalē saglabāsies līdzīgi laikapstākļi, dienas paies bez būtiskiem nokrišņiem un dominēs lēns vējš. Tomēr šī brīža prognozes liecina, ka no rietumiem pietuvosies ciklons un iespējams arī lietus. Naktīs gaisa temperatūra nebūs zemāka par +2…+6°, savukārt diennakts gaišajās stundās termometra stabiņš pakāpsies līdz +10…+16° atzīmei, tikai vietām piekrastes rajonos joprojām saglabāsies nedaudz vēsāks laiks.

 

Iepriekšējais rakstsPusdienojot ar draugiem, Magone vairs nespēj klusēt un atklāj šausmu lietas
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 17. aprīlis