Kā vēsta 7.-13. septembra izdevums “Kas jauns”, skatuves leģenda Žoržs Siksna (64) spiests jostu savilkt ciešāk. Kas īsti noticis?

Dziedātājs izdevumam atzinis, ka augustā kalendārs bijis ārkārtīgi pilns un viņš nav smādējis nevienu darbu – uzstājies kā pilsētas svētkos, tā privātos pasākumos un pat “Ezīšfestā”, esot pārsteigts par gados jaunās publikas atsaucību. Tiesa, ne viss ir tik rožaini, ja domājam par Covid-19 izplatības pieaugumu un iespējamajiem ierobežojumiem, kas pēdējā pusotra gada laikā māksliniekus Latvijā skāruši īpaši smagi.

Rēķinoties ar nākotni, Žoržs kļuvis vēl taupīgāks, izvērtējot katru pirkumu un domājot par ietaupījumiem. Savulaik, pandēmijas sākumā jau vēstīts, ka Žoržs uzturējis ģimeni no saviem iekrājumiem, kuri viņam, kā vecākas paaudzes pārstāvim, ir bijuši.

Žorža un vinā 22 gadus jaunākās sieviņas Annas kopīgais dēliņš Jēkabs šoruden sācis gaitas bērnudārzā, ieviešot jaunas vēsmas vecāku ikdienas režīmā. Žoržs spriež, ka dēlam ir stingrs vārds un uzvārds, bet vissvarīgākais, ko viņš vēlas dēlā ieaudzināt, ir godīgums.

SavulaikŽoržs ar Annu satuvinājās, viņai gan mācoties dziedāt pie Žorža, gan kļūstot par viņa bekvokālisti un privāto autovadītāju. Vēlāk viss pārauga romantiskās attiecībās un laulībā.

Iepriekšējais rakstsAtklājas skumja patiesība par šausmīgo avāriju uz Daugavpils šosejas
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 9. septembris