Klāt jauna diena! Ielūkosimies zvaigznēs, kādus notikumu pavērsienus tā mums ir sarūpējusi.

 

 

Auns

Šodien tu vari vēlēties ar šokolādi aizstāt mīlestības trūkumu, jo jutīsi kārdinājumu ārstēt sevi ar kaut ko labu, noteikti garšīgu. Tas dažkārt nav slikti, bet ierobežo sevi, neatļaujies pārmērības. Ja nekontrolēsi sevi, vēlāk vari nožēlot, jo iespējams iedzīvoties vēdersāpēs. Atceries, mērenība šodien ir vissvarīgākais.

 

 

 

Vērsis

Ja tu pēdējā laikā īsti nejuties savā ādā, šodien vari apzināties iekšējo spēku pieaugumu, kas palīdzēs tev uzlabot omu un virzīties uz augšu pa tavām apsvērtajām notikumu pavērsienu kāpnēm, sajūtoties spēcīgākam un veselīgākam. Visticamāk, šodien vari izlemt līdz galam pabeigt neatrisinātos uzdevumus. Viss izdosies daudz labāk, ja atliksi to uz dienas beigām. Neaizmirsti veltīt laiku sev, lai izbaudītu brīvdienu un sakopotu spēkus, atjaunotu enerģiju.

 

Dvīņi

Kaislību pieplūdums var dominēt šodien pār tevi, ja vien spēsi būt iejūtīgs pret partneri. Intīms vakars ar otru pusīti ir laba ideja. Radoša kaislība ir spēcīga, un tevī var rasties pēkšņa iedvesma, iespējams, smelsies iedvesmu no kāda nestandarta avota. Nebaidies izlauzties no saviem pasaulīgajiem uzskatiem un turpini iesāktos mērķus, veicot visu ar iedvesmu. Radošums ir tikpat svarīga, kā jebkas cits.

 

Vēzis

Romantisks vakars mājās ar mīļoti partneri padarīt jūs abus daudz tuvākus, emocionāli saistītākus. Tavas emocijas ir intensīvas un spēcīgas tieši šobrīd, tāpēc ir nepieciešams izmantot visas savas spējas. Ja ilgi esi apslēpis kādas emocijas sevī, ir īstais laiks, lai apjaustu, ko no tā visa vēlies atklāt, ko vajadzētu otrai pusītei pavēstīt. Tavā ceļā var būt arī intelektuālas kaislības. Var atklāties jaunas intereses, ja vēlēsies īstenot tās, rīkojies!

 

 

Lauva

Kāda ziņa, kas saņemta no tālienes var uzkurināt tavas emocijas, palīdzot uzzināt, ko vairāk par kādu tēmu.  Šodien ir īstā diena, kad izmantot savas jaunās zināšanas kādā projektā, kas ietver saziņu ar partneriem. Tavs prāts šodien būs kārs uz piedzīvojumiem, to, ko ieņemsi prātā, visticamāk, arī realizēsi. Zvaigznes norāda, ka pastāv visas iespējas, ka šodien sajutīsi sevī zināmas telepātiskas spējas.

 

 

 

Jaunava

Naudas jautājumi, šodien, visticamāk, nesīs uzlabojumus pateicoties intuīcijai un iekšējam spēkam. Iespējams, lieliski nostrādās kāda tava ideja, kas ļaus rasts papildus materiālos līdzekļus. Izpēti dažādus sev interesējošus tematus, zvaigznes uzsver, ka ir lielisks laiks, lai sāktu kaut ko jaunu. Neatstāj novārtā savus  neattīstītos talantus, kāds no tiem šajā brīdī var lieti noderēt.  

 

 

 

Svari

Tava iekšējā spēka pieplūdumu var radīt sajūtu, ka  spēj gāzt kalnus. Visticamāk, ka vēlēsies realizēt tās lietas, kas jau kādu laiku ir atstātas novārtā. Karjeras jautājumi, romantika, un radošie projekti – visu ir ievērojams uzlabot, pat bez īpašas piepūles no tavas puses. Piešķir šodien it visam savas domas, pieraksti idejas, aplūko visus gadījumus, lai virzītos uz priekšu!

 

 

 

Skorpions

Šodien tavā dzīvē var iezagties atmiņas no pagātnes. Iespējams, aizdomāsies un brīnīsies kāpēc tieši tagad tevī ir radušās šīs domas, ļoti iespējams, ka tas ir tā iemesla dēļ, ka ir pienācis laiks atbrīvoties no vecajām, sakrātajām emocijām, liekot apjaust daudzas lietas, kas iepriekš nebija izprotamas. Dienas vidū tu, visticamāk, sajutīsies labāk, tavā virzienā būs pastiprināta uzmanība. Šī solās būt lieliska diena, lai sāktu jaunus projektus vai atjaunotu novārtā atstātas lietas.

 

 

Strēlnieks

Šī diena ir sākums daudzos veidos. Kāds draugs no pagātnes var atkal parādīties tavā dzīvē, tomēr atsaucot atmiņā gan patīkamas, gan mulsinošus brīžus. Neuztraucieties pārāk daudz par to. Tas, iespējams, sniegs tev tik nepieciešamo atbrīvošanos no pagātnes rēgiem. Šodien apsver visus savus mērķus, akcentē būtiskāko, apzinies, kam vēlies veltīt spēkus. Tavā ceļā var būt jauni draugi, ar ko kopā uzsākt nebijušu ceļu. Šodien gaidi dažādus pārsteigumus no visām pusēm!

 

 

Mežāzis        

Emocijas šodien uzbangos ar pilnu sparu. Kādam no taviem vistuvākajiem var būt problēmas ar kādu no autoritātēm, un tev būs jānāk talkā. Zvaigznes norāda, ka tev var piezagties doma un spēcīgs kārdinājums pamest daudzas iesāktās lietas. Zvaigznes mudina neielaisties politiskās diskusijas un ideju tirgū, saglabā neitralitāti un objektivitāti. Virzi visu savu enerģiju uz izvēlēto mērķi, tieši šāda rīcība šodien sniegs daudz pozitīvākus rezultātus.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien tava ziņkārība sitīs augstu vilni,  īpaši jautājumos, kas saistīti ar pagātnes norisēm. Tu vari aizdomāties par tēmu – kā būtu, ja būtu… Tevi var mocīt dažādi pagātnes notikumi, ko vēl neesi spēji izsāpēt un nolikt malā. Zvaigznes norāda, ka tu varētu kaut kādā ziņā apsvērt domu –  padziļināt savas zināšanas, jo īpaši, ja šī doma jau krietnu laiku ir mitusi tavā iztēlē, iespējams, ir laiks sapni pārvērst realitātē.

 

 

 

Zivis

Šodien palielināsies tava intuīcija, līdz tādam līmenim, ka tev var sākt šķist, ka spēj lasīt citu domas, nojaust motīvus pat komunicējot ar tiem cilvēkiem, kurus tu satiec savā ceļā pavisam nejauši. Piemēram, lasot par ziņu notikumiem –  tev var rasties skaidrs, pēkšņs ieskats par to, kā varētu attīstīties notikumu gaita. Zvaigznes norāda, lai tomēr esi piesardzīgs pielietojot šo dāvanu  finansiālā stāvokļa izzināšanā. Esi saprātīgs. Ļoti ticams, ka tavi pieņēmumi izrādīsies patiesi.

 

Iepriekšējais rakstsDiemžēl svētdien notikušas vairākas smagas avārijas – FOTO, VIDEO
Nākamais rakstsLieli jaunumi pienākuši no Latvijas Televīzijas