Uzzini ko zvaigznes vēsta par tavu seksuālo enerģiju un, ko vari sagaidīt no sava partnera!

 

AUNS (21. 03. – 20. 04.)

VIŅŠ: mīlējoties jutīsi risku, jo nekad līdz galam nevarēsi būt pārliecināta par to, ko no viņa sagaidīsi. Neliec viņam gaidīt, pretējā gadījumā šis vīrietis brutāli noraus no tevis apģērbu, jo grib tevi tūlīt un tepat, jo viņš ir iekarotājs! Tāpat nekaitini viņu! Vīrietis – auns dievina bargās kundzes (un otrādāk) spēlītes un mēdz būt seksā agresīvs. Ja vēlies viņu iepriecināt, aizskar viņa seju un glāsti matus.

VIŅA: tu esi mežonīga, jutekliska un piedzīvojumus alkstoša. Parasti šajā zīmē dzimušās sievietes vēlas seksu jebkurā vietā un laikā, jo vissvarīgākais ir apzināties vēlmi un nepieciešamību pēc intensīvas un biežas tuvības. Tu vēlies kontrolēt partneri, taču arī sajust mīlestību. Kā partnere tu esi kaislīga, lojāla un sentimentāla.

Labākā seksuālā saderība ar: Aunu, Vērsi un Lauvu.

 

 

VĒRSIS (21. 04. – 21.05.)

VIŅŠ: ir ideāls mīļākais – jūtīgs un saprotošs pret partneres vēlmēm. Viņam patīk lēns un maigs sekss, tāpēc negaidi piedāvājumus seksuālajām rotaļām. Tomēr tas, ko viņš pieprot ir lieliski! Vīrietis – vērsis ir izturīgs mīlētājs, ļauj viņam tikai izpausties! Īpaši uzbudināsi, ja lēnām un maigi skūpstīsi viņa kaklu, kā arī koķeti iekodīsi tā aizmugurējā daļā.

VIŅA: tu vēlies, lai tavs vīrietis ir laips un pacietīgs un mīlējas gluži vai pēc grāmatas priekšrakstiem. Tev patīk sekss, taču nevēlies neko neierastu. Sieviete – vērsis ir prasīga mīlētāja un spējīga atstāt partneri bez elpas. Labrāt saņem un sniedz orālu baudu. Parasti šīm sievietēm labpatiku sagādā, ja viņām sūkā pirkstus – lēnām, vienu pēc otra, tāpat mēdz seksa laikā iekost arī partnerim.

Labākā seksuālā saderība ar: Vēzi, Strēlnieku, Skorpionu un Lauvu.

 

 

DVĪŅI (22. 05. – 21. 06.)

VIŅŠ: alkst mīlēties gaismā un spoguļa priekšā un no partneres gaida viņa visslēptāko seksuālo fantāziju realizēšanu. Šis vīrietis var radīt pareizo noskaņojumu jebkurai partnerei, jo māk pateikt sievietei tieši to, ko viņa vēlas dzirdēt.  Parasti viņam nepatīk orālās rotaļas, taču, protams, ir izņēmumi. Bieži ir ātrs un negants, vairāk tendēts apmierināt savas, nevis partneres vēlmes, taču tas nenozīmē, ka būsi nemierā ar viņa prasmēm. Ja guļamistabā valdīs rutīna, viņš to necietīs. Uzbudināsi, ja maigi, ar lūpām un mēli virzīsies augšup pa viņa roku, tāpat, ja aizskarsi plecus un plaukstas.

VIŅA: bieži esi agresore. Parasti nemulsti par savu uzvedību, jo neievēro kaut kādus standartus, respektē tikai savas vajadzības un vēlmes. Partnerim ir jābūt piesardzīgam un jāzina, ka sieviete – dvīņi meklē garīgo un fizisko, kā arī romantisko un praktisko kombināciju savā vīrietī. Tev ir būtiskas sarunas. Mīļākā seksa rotaļlieta, iespējams – vibrators.

Labākā seksuālā saderība ar: Lauvu, Skorpionu, Ūdensvīru, Svariem un Aunu.

 

 

VĒZIS (22. 06.  – 22. 07.)

VIŅŠ: spēj pārsteigt ar savām iemaņām. Alkst iedrošinājuma un, ja to saņem būs apburošs mīlnieks. Šajā vīrietī apvienojas pacietība un agresivitāte. Bieži viņu gan sastapsi, kaut kur citur nevis gultā, jo vīrietis – vēzis nemitīgi ir aizņemts ar citām lietām. Tomēr, kad viss aiziet līdz guļamistabai viņš ir romantisks, maigs un jūtīgs mīļākais. Viņš ir baudas pumpura – klitora pavēlnieks. Iepriecināsi, ja ar lūpām parotaļāsies gar partnera ausu ļipiņām.

VIŅA: nelabprāt sper pirmo soli, taču esi lieliska mīļākā, jo tev piemīt pārsteidzoša juteklība. Tu atmaksāsi partnerim ar kaisli, aizrautību un degsmi, kas aplaimos viņu un stimulēs būt vēl labākam gultā. Labprāt izpēti savu ķermeni, izbaudot pieskārienus un glāstus. Iecienītākā poza: sāna pozīcija, kad partneris ienāk tevī no aizmugures. Tu vari kļūt par seksuālās baudas vergu!

Labākā seksuālā saderība ar: Vērsi, Lauvu, Jaunavu, Skorpionu un Zivīm.

 

 

LAUVA (23. 07. – 23. 08.)

VIŅŠ: tavam partnerim piemīt viens būtisks noteikums, kas jāielāgo, ja vēlies būt kopā ar viņu: NE – KAI – TI – NI! Viņa izturība ir apbrīnojama un seksuālā apetīte neaptverama! Kā jau dzīvnieku karaļa zīmē dzimušajam, patīk iegūt sievieti padevīgā pozā. Orālais sekss ir pieņemams tikai tad, kad viņš tuvojas kulminācijas brīdim. Izvēlēsies sievieti, kura novērtēs viņa vīrišķību. Ja vēlies uzbudināt partneri, aizskar viņa muguru.

VIŅA: pieglaimīga, juteklīga, kārdinoša un slinka! Neatkarīgi no tā, ko vēlies, tu to parasti panāc! Daudzi potenciālie partneri baidās no tavu vēlmju apmierināšanas, bažījas, ka nespēs turēt tev līdzi. Vēlies parādīt, ka esi līdere, pārņem vadību, alkstot, lai partneris aplūko un apbrīno tava ķermeņa skaistumu. Tu dievini kārdinošu veļu.

Labākā seksuālā saderība ar: Aunu, Svariem, Skorpionu un Strēlnieku.

 

 

JAUNAVA (24. 08. – 23. 09.)

VIŅŠ: parasti ir visai kautrīgs, taču tiklīdz atraisīsies, vēlēsies pavadīt ar tevi laiku pēc iespējas biežāk, dažkārt tas var šķist visai uzmācīgi. Patīk izprašņāt mīļoto par viņas vēlmēm seksuālajā jomā, uzmanīgi klausīties un likt lietā iegūto informāciju. Negaidi no vīrieša – jaunavas iztēli, taču viņš ir strādnieks, kas ir gatavs rīkoties pēc taviem ieteikumiem, lai jums abiem būtu labi. Tu vari atklāt, ka viņš ir apsēsts ar pornogrāfiju. Erogēnā zona ir sēžamvieta.

VIŅA: parasti tev nav ilūziju par seksu un vēlies, lai partneris pārtrauc palielināt tā nozīmi. Dod priekšroku vīriešiem, kuri māk gaidīt līdz brīdim, kad sekss ir neizbēgams. Tev patīk, ja seksa laikā pret tevi izturas nedaudz bargi. Mēdz skaisti aplidot savu partneri, iepriecināt un lutināt viņu. Dažkārt izliecies auksta un mierīga, bet patiesībā slēp ekspresivitāti un juteklību. Sievietei – jaunavai patīk publiski izrādīt savas jūtas.

Labākā seksuālā saderība ar: Dvīņiem, Vēzi un Ūdensvīru.  

 

 

SVARI (24. 09. – 23. 10.)

VIŅŠ: vēlas dažādu un spilgtu seksuālo pieredzi. Piemīt pacietība, kas nepieciešama, lai apmierinātu mīļoto. Patīk labi ģērbtas sievietes ar gariem, brīvi plandošiem matiem. Ja mīļotajai mugurā ir apģērbs, kuru ir viegli novilkt, nekas neapstādinās viņa iekāri. Vīrieša – svaru erogēnās zonas ir mugura un sēžamvieta, īpaši tavu baudā piebriedušo krūtsgalu pieskārieni šīm vietām. 

VIŅA: drāma ir atslēgas vārds tavai seksualitātei. Parasti nosaki konkrētu laika posmu, kad ļauties pirmajam mīlas priekiem ar jauno partneri. Tu esi izteikti sievišķīga un instinktīvi – ekshibicioniste. Uzskati, ka tavs ķermenis ir paredzēts, lai to apbrīnotu un novērtētu. Kārdināšana, tavuprāt, ir māksla nevis uzbrukums. Tevis pavedināšanai ir jāatrod pareizā pieeja, tad piekritīsi gandrīz ikvienam partnera piedāvājumam. Patīk, ja vīrietis seksa laikā spēcīgi satver tavu pēcpusi. Sievietēm – svariem nereti piemīt apbrīnojama spēja kontrolēt maksts muskuļus.

Labākā seksuālā saderība ar: Aunu, Dvīņiem, Lauvu, Skorpionu, Strēlnieku un Ūdensvīru.  

 

 

SKORPIONS (24. 10. – 22. 11.)

VIŅŠ: ir iekāres pilns, seksīgs dzīvnieks. Patiks, ja arī tu seksa laikā liksi lietā nagus un zobus. Vīrietis – skorpions ir orālās baudas meistars. Uzmanies, ja dzimumakta laika sagādāsi viņam fiziskas sāpes, šis vīrietis nekavējoties atbildēs ar sāpīgiem kniebieniem tavos krūtsgalos vai augšstilbos. Vēlas mīlēties ūdenī vai uz cietas grīdas, taču gulēt – labos, kvalitatīvos palagos. Viņa visjūtīgākā zona ir ģenitālijas.  

VIŅA: zinātkāra, rūpīga un eksperimentus mīloša. Tu apzinies, ka erotika nav tikai fizisko tieksmju apmierināšana. Nereti sabiedrībā atstāj kārtīgas, pat perfektas sievietes tēlu, taču guļamistabā ģērbies un uzvedies visai perversi. Tev ir būtiska orgasma kontrolēšana, tāpēc esi gatava uz visu, lai partnerim nezustu potence līdz brīdim, kad ļausies baudas virsotnei. Ja esi iekārojusi kādu, darīsi visu iespējamo un pat neiespējamo, lai iekarotu viņu – kā saka, mīlā un karā visi ieroči ir labi! Tev patīk aromātiskas ķermeņa eļļas un lubrikanti, kā arī rotaļas ar vibratoru.

Labākā seksuālā saderība ar: Svariem, Vēzi, Skorpionu un Zivīm.

 

 

STRĒLNIEKS (23. 11. – 21. 12.)

VIŅŠ: sekss ar vīrieti – strēlnieku ir laba pieredze, jo viņš reti steidzas un pats ieteiks izmēģināt kādu jaunu seksa pozu. Bieži ir erotiskās masāžas meistars, liekot lietā gan rokas, gan muti. Viņa mēle un lūpas var kļūt par bīstamu ieroci, sagādājot tev galvu reibinošu baudu. Labprāt uzlūko sievietes augšstilbus un vēlas, lai seksa laikā esi kārdinošās zeķēs. Šī vīrieša erogēnās zonas ir gurni un augšstilbi.

VIŅA: tev patīk dabā, arī sekss teltī, kemperī vai pludmalē ir īsti tavā garā! Izbaudi dzimumaktu, taču nevēlies ilgstošu priekšspēli, bet ķerties pie galvenā, cik vien drīz ir iespējams. Tev patīk ķircināt partneri, ja viņš ir zaudējis kontroli pār sevi. Parasti neiebilsti, ja mīļotais beidz ātri, jo esi dāsna un saprotoša mīļākā. Tavs seksuālais fetišs ir apavi un cimdi.

Labākā seksuālā saderība ar: Lauvu, Svariem un Ūdensvīru.  

 

 

MEŽĀZIS (22.12. – 20.01.)

VIŅŠ: viennozīmīgi ir plānotājs un intrigants. Izvēlas sievieti, kas zina, ko vēlas seksā, ko sagaida no sava partnera un īpaši tādu, kura būs gatava sniegt baudu, tiklīdz viņš to vēlēsies. Vīrietis – Mežāzis ir izturīgs, mīlēšanās ar viņu var līdzināties maratonam, jo viņš pacietīgi darīs visu, līdz tu būsi gatava kliegt aiz baudas. Ja vēlies savu partneri īpaši iepriecināt, aizskar viņa erogēnās zonas – sāc maigu masāžu no muguras lejasdaļa, lēnām virzoties pa mugurkauli līdz pat kaklam.

VIŅA: lai pamatīgi iekarstu, tev nav nepieciešama ilgstoša priekšspēle. Parasti šī zvaigznāja sievietes ir visai konservatīvas, viņas nesaista eksotiski seksuāli eksperimenti, taču rūp, lai partneris nemazina seksuālo jaudu. Tev viennozīmīgi patīk dominēt, tāpēc visieteicamākā ir jātnieces poza, kurā vari pilnībā ņemt grožus savās rokās – nosakot ritmu un panākot vēlamo, lai iepriecinātu sevi. Un orgasms tam būs vislielākā balva, visticamāk, tu neapstāsies pie viena, vēloties drīz atkal trīsēt baudas ekstāzē. Šajā zīmē dzimušajām sievietēm patīk seksa laikā likt lietā nagus un izrādīt savas emocijas skaļās elsās un nopūtās.

Labākā seksuālā saderība ar: Vērsi, Skorpionu un Zivīm.   

 

 

ŪDENSVĪRS (21. 01. – 18. 02.)

VIŅŠ: vairums vīriešu – ūdensvīru – neuzskata sievieti tikai par seksa objektu, bet labprāt sniedz viņai nesteidzīgu priekšspēli. Kad viņš patiesi iekarst ir brīvs, radošs un apveltīts ar pārsteidzošu neatlaidību. Viņš instinktīvi jutīs tavu kulminācijas brīdi.  Sieviete, kura zina, ko vēlas, līdzās šim vīrietim būs laimīga. Ja ļausies, labprāt apmierinās orāli. Šī vīrieša visjūtīgākās ķermeņa vietas ir apakšstilbi un potītes. Esi piesardzīga atraidot viņu, pamodināsi viņa sadistisko, kaprīzo ego! Neaizmirsti arī par  uzslavām.

VIŅA: tev patīk visu darīt lēnām, iztēloties kā seksā viss notiks. Parasti idealizē mīlestību un dāvā mīļotajam visu savu maigumu. Labprāt ļaujies eksperimentiem, iespējams, nevienā seksa pamācību grāmatā, neatradīsies kas tāds, uz ko tu nebūtu gatava. Tev patīk mīlēties stāvus un baudīt mīlas priekus ūdenī.  Sievieti  – ūdensvīru vada pārliecība, ka viss, kas palielina viņas partnera prieku un baudu ir tā vērts!

Labākā seksuālā saderība ar: Aunu, Dvīņiem, Svariem, Strēlnieku un Ūdensvīru.

 

 

ZIVIS (19. 02. – 20. 03.)

VIŅŠ: vēlas būt līderis seksā un būs visai nepacietīgs, ja nesaņems apstiprinājumu tam no tavas puses. Vienaldzīgs pret seksuālajiem ierobežojumiem, izvēlēsies partneri ar milzīgu seksuālo apetīti. Viņam patīk mīlēties sēžot uz krēsla. Dažkārt vēlas būt padevīgs. Mēdz kļūt atkarīgs no kaut kā, kas sniedz viņam baudu un atbrīvošanos. Vīrieti – zivis uzbudina masāža un kāju glāstīšana.

VIŅA: tev ir būtiska pareiza darbība, vārdi un atmosfēra. Esi seksuāli atbrīvota un ļaujies plaša spektra seksuālajiem eksperimentiem. Ja viņa fantāzija sakrīt ar tavu, jūs abi varat peldēties mīlas svētlaimē, jo jūsu guļamistabā ies karsti! Reti teiksi NĒ! mīļotā ierosinājumiem, jo sekss ir tavas personības ekspresija. Tavas iecienītākās vietas mīlas priekiem, kā jau ūdens elementa pārstāvei, ir ūdensgulta vai burbuļvanna.

Labākā seksuālā saderība ar: Vēzi, Skorpionu, Mežāzi un Zivīm.

 

 

Vai šis seksuālais horoskops sakrita ar taviem priekštatiem?

Iepriekšējais rakstsTESTS: Cik veselīga tu esi?
Nākamais raksts12 jautājumi, kurus ir vērts uzdot pirmajā randiņā!