Lielākā aktivitāte būs dienas pirmajā pusē. Tev būs pietiekami daudz enerģijas, lai strādātu pie savu plānu īstenošanas. Būs arī liela konfliktu iespējamība, taču neļauj tiem attīstīties par kaut ko hronisku un ilglaicīgu.

 

auns-mil-horAuns

Diena labvēlīga sava redzesloka paplašināšanai. Zinātkāre un interese par kultūru kļūs aizvien intensīvāka. Ja esi tipisks auns, tad spēsi sajust iedvesmu no dažādām lietām. Tiesa, šodien nevajadzētu veikt nekādus lielus, tālejošus plānus.

 

versis-mil-horVērsis

Šodien nav piemērotākā diena, lai pieturētos pie pārāk konservatīvām pozīcijām. Mēģini kaut ko pamainīt, jo īpaši savā ierastajā uzturā un maršrutā. Uzklausi viedokļus, kam līdz šim nevēlējies pievērst uzmanību, paskaties uz lietām un iespējām, ko līdz šim neuztvēri par vērā ņemamām.

 

dvini-mil-horDvīņi

Šī diena ir paredzēta komunikācijai. Var rasties interesanta saruna ar šķietami patīkamu cilvēku. Neuzķeries uz pārlieku lielu atvērtību, kā arī pats neatveries uzreiz kā grāmata, bet izjūti cilvēku. Esi uzmanīgs, izvēloties sarunu biedru, padomdevēju vai skolotāju.

 

vezis-mil-horVēzis

Ja tu savus ikdienas darbus veiksi ar patiesu entuziasmu, tava enerģija dubultosies. Tajā pašā laikā tev nevajadzētu ļauties dažādu robežu pārkāpšanai vai atteikties no morāles ierobežojumiem. Tu būsi ieguvējs, ja ik pēc laika pamainīsi savas darbības. Tiesa, tas nenozīmē, ka vajadzētu iesākt daudz lietas, jo īpaši, ja zini, ka visas nespēsi pabeigt.

 

lauva-mil-horLauva

Tavi profesionālie vai materiālie panākumi šodien varētu būt visai pieticīgi. Mēģini apdomāt, kas ir tas, ko tev visvairāk patīk darīt, kas visvairāk uztur tonusā tavu pašreizējo fizisko stāvokli. Nepārcenties ar pārlieku lielu aktivitāti, šodien tā nesola augstus rezultātus.

 

jaunava-mil-horJaunava

Jo vairāk tu vēlēsies paveikt, jo vairāk tev vajadzētu plānot savu rīcību un vairāk uzmanības pievērst ik solim, ko dari. Tas būs īpaši svarīgi, ka esi dzimis septembra vidū. Šodien tavi senie plāni varētu sākt raisīties pretrunās ar pašreizējām vēlmēm. Tas varētu radīt dažādas neērtības.

 

svari-mil-horSvari

Šis ir piemērots laiks, lai dotos pastaigā vai ceļojumā. Centies izvairīties no biznesa notikumu plānošanas. Ja tev ir kādi plāni, kas saistīti ar saimnieciska rakstura sarunām, pētniecību, sistemātisku informācijas meklēšanu vai profesionāla rakstura problēmu risināšanu, daudz kas var palikt neatrisināts. Centies pārlieku nepārspīlēt ar patiesības meklējumiem.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Tev būs grūti samierināties ar to, kā tu pats organizē/tērē savus pamata resursus – naudu, zināšanas vai komunikācijas prasmes. Ja tu vēlies šo to savā dzīvē izmainīt, koncentrējies uz pašizglītošanos – mācies no savas pieredzes, jo īpaši no savām kļūdām, līdz ar to lielāka peļņa kļūs par dabisku un pat pašsaprotamu lietu.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien tev vajadzētu vairāk pievērsties savu personisko vēlmju apmierināšanai. Apkārtējie cilvēki tev labprāt palīdzēs. Tev ir jābūt gatavam saprast, apzināties un arī pašam pieņemt to, ka tu vēlies realizēt tieši to, par ko šobrīd domā. Negaidi no citiem lielus darbus, bet dari to, ko uzskati par vajadzīgu tu pats!

 

mezazis-mil-horMežāzis

Ja šodien vēlies vientulību, lai spētu vairāk koncentrēties uz savu ikdienu, tu nedrīkstētu šo sajūtu atlikt novārtā. Var gadīties daudz kaitinošu apstākļu un parādīties zemūdens akmeņi tavos darbos. Nav piemērotākā diena, lai tu varētu koncentrēties uz viena vienīgā un pareizākā risinājuma atrašanu.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Tava vēlme sadarboties ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem var izrādīties īpaši spēcīga. Esi uzmanīgs – līdzās intensīvai komunikācijai var rasties gan pozitīvas, iedvesmojošas sajūtas, gan vilšanās. Iespējams, spēcīgi sajutīsi atšķirību starp kādu savu jauno un seno draugu.

 

zivis-mil-horZivis

Ne visus iespējamos plānus un idejas šodien būs iespējams realizēt. Nepaliec pasīvā novērotāja lomā, taču nevajadzētu arī lolot nepamatotas cerības. Nepārvērtē savas spējas. Tavām ambīcijām un vēlmēm, iespējams, vajadzētu izveidot pagaidu ierobežojumus.

 

Lai brīnišķīgu emociju piepildīta šī diena!

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai nedēļai: 1.-7. augusts
Nākamais rakstsHoroskopa zīmes, kurām AUGUSTS būs īpaši labvēlīgs