Šodien var nākties sastapties ar situācijām, kas šķitīs pavisam neparastas. Jūties brīvi, izsakot savas domas, taču atceries, ka ir jāuzklausa arī apkārtējie.

 

 

auns-mil-horAuns

Šodien, iespējams, nāksies samierināties ar paaugstinātu stūrgalvību. Iespējams, uz to izprovocēs apkārtējie cilvēki. Centies saglabāt vēsu prātu un nesaki visu, ko domā, savaldies. Piemērota diena, lai aizstāvētu sevi un/vai savas pozīcijas, taču izvēlies uzmanīgi taktiku, lai nenodarītu kaitējumu ne sev, ne citiem.

 

versis-mil-horVērsis

Šodien tev nevajadzētu paļauties tikai uz sevi, bet arī uz apkārtējiem cilvēkiem. Vislabākā komunikācija un sadarbība šodien tev varētu izveidoties ar cilvēkiem, kuri dzimuši Strēlnieka un Zivju zīmēs. Šī solās būt laba diena, lai paveiktu kādu uzdevumu, kas vēl pirms laika tev šķitis ļoti sarežģīts.

 

dvini-mil-horDvīņi

Šī diena varētu būt piepildīta ar dažādu sarežģītu un ne tik grūtu lēmumu pieņemšanu. Nebaidies no tā! Jo vairāk pievērsīsi uzmanību lietām, pie kā strādā, jo vieglāk izdosies pieņemt pareizos lēmumus un pamatot savu izvēli gan apkārtējiem, gan pašam sev.

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien tev vairāk vajadzētu pievērst uzmanību savām emocijām, jo īpaši tām, ar kādām tu vērsies pie sev mīļiem cilvēkiem. nekādā gadījumā nevienam neuzgrūd savas dusmas, ja tev jāizlādējas, dodies svaigā gaisā vai uz sporta zāli. Šajā dienā vari pievērsties dažādu attiecību uzlabošanai.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien planētu mijiedarbība varētu likt tev sajusties it kā nedaudz izsistam no dabiskā līdzsvara. Mēģini vairāk pievērsties dažādu lietu apdomāšanai, pielietojot loģiku un veselo saprātu. Nenododies nekāda veida pārspīlējumiem. Izbaudi panākumus, taču nelielies ar tiem.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Tavs analītiskais un uz konkrētiem mērķiem vērstais prāts šodien vēl vairāk nostiprinās savas pozīcijas, sagādājot tev iespēju justies pārliecinātākam par sevi. Nebaidies pieņemt lēmumus un atbildēt uz jautājumiem. Šodien var būt noderīgas dažādas tavas iemaņas, ko nesen esi uzlabojis.

 

svari-mil-horSvari 

Iespējams, šodien būs grūtības atrast atbildes uz dažādiem jautājumiem, jo tās nešķitīs pietiekami pieņemamas. Nezaudē neatlaidību un mēģini izdarīt loģiskus secinājumus. Velti laiku lēmumu pieņemšanai, padomu sniegšanai un notikumu prognozēšanai.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien, iespējams, mazināsies dažādas tavas negatīvās emocijas, piemēram, greizsirdība, kas nereti traucē ikdienā. Ja tev rodas grūtības saistībā ar savām emocijām vai sajūtām, aprunājies ar kādu – šajā dienā tādai sarunai piemērotākais būtu cilvēks, kurš dzimis Strēlnieka zīmē. Centies gūt pozitīvāku skatījumu uz savu darbu un attiecībām.

 


strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šī ir tava diena! Planētas ir tādā stāvoklī, kas noteikti tev palīdzēs. Iemācies būt pacietīgāks un izmanto produktīvāk savu spēju raudzīties uz lietām ar pārliecību, nevis ļaujoties šaubām, aizspriedumiem un citu cilvēku konfrontācijām vai augstprātībai vai neticībai.

 

mezazis-mil-horMežāzis 

Šodien, iespējams, grūtāk nekā parasti nāksies pieņemt apzinātus lēmumus par lietām un situācijām. Var gadīties, ka tev pašam to ir grūtāk pārdzīvot. Esi piesardzīgs saistībā ar citu cilvēku spriedumiem un atzinumiem, izvairies no dažāda veida konfrontācijām vismaz līdz brīdim, kad jutīsies par sevi pārliecinātāks.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Šodien, iespējams, tev būs grūtības ar domu skaidrību un spēju noformulēt vēlamo, taču tam nevajadzētu īpaši ietekmēt tavas darbības. Iespējams, tieši šodien vajadzētu vairāk padomāt par sevi, nevis prātot par dažādām apkārt notiekošām pārmaiņām. Pajautā sev, kādas ir tavas patiesās vajadzības un vēlmes.

 

zivis-mil-horZivis

Tām Zivīm, kurām ir tendence uz pārāk lielu vientulību, kuras nevēlas būt visai pieejamas apkārtējiem cilvēkiem, vajadzētu mācīties vairāk uzticēties citiem un vairot savu pašpārliecinātību, ko lieliski iespējams apgūt no Strēlnieka. Iegūsti jaunus draugus un/vai mēģini pārvarēt dažas nepilnības pašreizējās attiecībās. Šobrīd vieglāk nekā parasti būs iespējams saprasties ar citiem cilvēkiem.

 

Lai veiksmīgi sākas 2022. gada pēdējais mēnesis!

 

Iepriekšējais rakstsDiemžēl trešdiena sākusies ar ļoti skumju ziņu
Nākamais rakstsDiemžēl Magone uzzinājusi pavisam nepatīkamus jaunumus