Auns

Auniem šodien pastāv risks saskarties ar pamatīgu fizisku un morālu nogurumu. Kāda ciniska un negodprātīga persona, iespējams, gados vecāks kolēģis, pārgāzīs pār tevi pārmetumu gūzmu. Centies neignorēt šo starpgadījumu, tev nav jācieš klusu un vienatnē. Informē par notikušo savu vadību. Ja jūsu redzējums uz situāciju atšķirsies, varbūt ir pienācis laiks doties prom no šīs neuzticamās komandas?

 

 

Vērsis

Šodien apgūsi kādas jaunas ierīces lietošanu. To izdosies paveikt ātrāk un veiksmīgāk, ja piezvanīsi un palūgsi palīdzību kādam pieredzējušākam draugam vai kolēģim. Vakarpusē būs nepieciešama konsultācija ar tuviniekiem, lai novērstu dažādas ar ikdienu un mājas dzīvi saistītas problēmas. Ieteicams būt atsaucīgam arī attiecībā pret tiem, kuri griežas pēc palīdzības pie tevis paša.  

 

 

Dvīņi

Dvīņu zīmē dzimušajiem šodien ieteicams neaizrauties ar pārlieku lielu filozofēšanu. Kamēr tu spriedelēsi par šo un to, kāds mērķtiecīgāks par tevi var pasteigties pirms tevis ieskriet iekšā pa durvīm, kuras varētu pavērt karjeras izaugsmi arī tev. Esi drosmīgs, neapšaubi sevi un savu profesionalitāti. Galu galā, tiklīdz tu pieķersies pie šī projekta, viss sakārtosies pa plauktiņiem pats no sevis.

 

 

Vēzis

Šodien nogursi no visa apkārt notiekošā.  Jau tā steidzami veicamajiem darbiem pievienosies vēl kas neatliekams un svarīgs. Ierasti ar šo jautājumu tika galā kāds no taviem kolēģiem, kurš šobrīd sasirdzis. Lai paveiktu šo sarežģīto uzdevumu, tev nāksies strādāt daudzas stundas, kā rezultātā būsi pārguris. Vakarpusē ieteicams izvairīties no komunikācijas ar citiem, jo būsi visai agresīvi noskaņots. Labāk pievērsies jogai vai meditācijām.

 

 

Lauva

Šodien piesaistīsi kādas ļoti ietekmīgas personas uzmanību. Iespējams, šīs cilvēks izteiks tev kādu karjeras piedāvājumu, taču tu laipni atteiksies, jo nevēlēsies sadarboties ar personu, ar kuru tev ir ir abpusēja nepatika. Pēc tam, kad viņš vai viņa būs saņēmusi kategorisku atteikumu no tevis, konkrētais piedāvājums tiks izteikts kādam no taviem kolēģiem.

 

 

Jaunava

Šodien tevi pamatīgi aizkaitinās kolēģu nolaidība un slinkums. Tu nespēsi pabeigt laikā kādu svarīgu projektu dēļ tā, ka tavi kolēģi ir slinkojuši un nav izdarījuši laikā savu darba daļu. Rezultātā nāksies piedzīvot neveiksmi, taču tā nebūs tava vaina, līdz ar to nevaino sevi pie šī fiasko. Labāk apsver iespēju uzsākt strādāt individuāli vai pāriet uz darbu kādā respektablākā uzņēmumā.

 

 

Svari

Šodien pievērsīsies dažādiem, ar radošām interesēm saistītiem jautājumiem. Tai skaitā palīdzēsi kādam šarmantam vīrietim, ar kuru iepazinies pavisam nejauši. Jūsu starpā valdīs veiksmīga komunikācija, pateicoties kopīgām interesēm. Lai nu kā, satikšanās vakarpusē var atklāt dzirksteli jūsu starpā. Tas, vai viss ievirzīsies romantiskā gultnē, vai tomēr paliksiet kā labi draugi, atkarīgs tikai un vienīgi no tevis.

 

 

Skorpions

Šo dienu pavadīsi uz melanholiskas nots, īpaši neiespringstot ne uz darāmo darbā, ne mājās. Saules trūkums tevi padarīs arvien pasīvāku. Tā kā pavasaris vēl ir gana tālu, nāksies vien pašam padomāt, kā padarīt gaišāku un krāsaināku savu ziemas rutīnu. Padomā, kādas aktivitātes varētu tevī raisīt pozitīvas emocijas un pavisam noteikti iekļauj tās savā ikdienā šajā aukstajā gadalaikā.

 

 

Strēlnieks

Šī diena tev dāvās iespēju nedomāt par to, kas notiks rītdien. Tavās rokās iekritīs kāds liktenīgs pavērsiens karjeras jomā, par kuru parūpēsies drošsirdīgs un cienījams vīrietis. Protams, iesākumā darba vietas maiņa var tevi zināmā mērā izsist no sliedēm. Lai nu kā, šī persona, kura nolēmusi uzņemt tevi savā komandā, parūpēsies par to, lai tu neciestu nekādas neērtības saistībā ar šo pagrieziena punktu savā dzīvē.

 

 

Mežāzis

Šodien zvaigznes tevi lutinās ar vairākiem patīkamiem pārsteigumiem. Darbā ik viens apbrīnos tavu profesionālismu, mājās apkārtējie atbalstīs tevis pieņemtos lēmumus, kā arī uzslavēs prasmi gatavot un māku ietaupīt. Vienīgais, kurš tevi nelutinās ar glaimiem, būs tavs mīļotais cilvēks. Viņam skaudīs tavi panākumi, kā rezultātā sāks izturēties ciniski un kritizēt tevi gan vietā, gan nevietā.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien gūsi iespēju gūt panākumus uzņēmējdarbībā. Parādīsi sevi kā talantīgu biznesa cilvēku, taču, pirms tam, tev nāksies pamatīgi nostiprināt un papildināt savas zināšanas konkrētajā sfērā. Nebaidies jautāt padomu kādam, kurš ir profesionālis šajā jomā. Vakarpusē atbrīvo prātu no saspringtajām domām, nododoties kam sirdij tīkamam.

 

 

Zivis

Šodien nebūsi apmierināts ar kāda tuvinieka sniegto vērtējumu par tavu profesionālo darbību. Pirms ļauties aizvainojumam, atgādini sev, ka šis cilvēks nav tev neko parādā. Vēl jo vairāk, pagātnē pats esi rīkojies līdzīgi, stūrgalvīgi ignorējot un kritizējot visus šīs personas panākumus. Ja tev ir svarīgi dzirdēt no viņa komplimentus un labus vārdus, tad vispirms maini savu attieksmi un tikai tad vari gaidīt saņemt ko pozitīvu arī atpakaļ.

 

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsNo rītdienas! Iedzīvotāji varēs sākt nodot iepakojumu taromātos, saņemot par to naudu
Nākamais rakstsDiemžēl ar bezvēsts pazudušo rīdzinieku noticis ļaunākais