Izmanto šo dienu, lai sazinātos un satiktos ar saviem tuviniekiem, it īpaši ar tiem, kuri dzīvo tālienē.

 

aunsAuns

Auna zīmē dzimušie ir pārliecināti un enerģiski cilvēki, kuriem vajadzētu apsvērt iespēju uzņemties lielāku ģimenes un radu saietu organizēšanu. Tu lieliski spēj izmantot savas īpašības profesionālu un politisku mērķu sasniegšanai, taču šodien ieteicams tās lietā arī ārpus darba dzīvē.

 

 


versisVērsis

Vēršiem vajadzētu būt uzmanīgiem un neattiekties pret saviem ģimenes locekļiem tāpat kā pret kolēģiem. Darbā tu labprātāk izvēlies strādāt vienatnē un vari kļūt manāmi neapmierināts vai pat nedaudz agresīvs, tiklīdz kāds cenšas tev pietuvoties. Piedomā pie savām manierēm.

 

 

 

dviniDvīņi

Dvīņu zīmē dzimušajiem vajadzētu apsvērt iespēju šodien atrast laiku telefona zvanam tiem ģimenes locekļiem, kurus šobrīd satikt klātienē nav iespējams. Tu esi komunikabls un runātīgs cilvēks, līdz ar to tev nav problēmu atrast veidu, kā pavadīt laiku ar saviem tuvajiem arī tad, kad esat šķirti.

 

 

vezisVēzis

Vēžiem vajadzētu būt uzmanīgiem šajā dienā. Lai gan ģimenes locekļi tev ir ļoti nozīmīgi un mīļi, tu esi diezgan emocionāls un dažkārt paši tuvākie spēj tevi sāpināt visvairāk. Iespējams, vēlēsies atjaunot kontaktu ar kādu, kurš iepriekš tevi sāpinājis, taču pastāv liels risks, ka tas atkal uzjundīs negatīvas emocijas un tavi centieni izrādīsies velti.

 

 

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušajiem ieteicams pavadīt laiku ar saviem jaunākajiem ģimenes locekļiem. Tu mīli dot padomus, izbaudi ik brīdi, kad vari kalpot par piemēru citiem un visvienkāršāk to realizēt būs, uzturoties bērnu un jauniešu kompānijā.

 

 

 

jaunavaJaunava

Jaunavām labs laiks, lai liktu lietā savu sīkumainību, tālredzību un sastādītu plānus tuvākajai nākotnei. Pēc rūpīgās plānošanas ieteicams veltīt laiku gatavošanai un kopā sanākšanai ar ģimeni pie pusdienu vai vakariņu galda.

 

 

svariSvari

Svariem vajadzētu ģimenes kopā sanākšanās saglabāt tādu pašu attieksmi pret apkārt notiekošo, kā darbā un personīgajā ikdienas dzīvē. Kur daudz cilvēku, tur daudz viedokļu, kas savukārt bieži vien rezultējas konfliktā. Tā vietā, lai uzsāktu nesaskaņu risināšanu, centies vienkārši novirzīt tajā iesaistīto domas no tēmas, par kuru krasi atšķiras viedokļi.

 

 

skorpionsSkorpions

Skorpiona zīmē dzimušajiem vajadzētu būt piesardzīgiem, atrodoties ģimenes locekļu kompānijā. It īpaši esot kopā ar pašiem jaunākajiem vai pašiem vecākajiem tuviniekiem, jo tieši šie cilvēki ir tie, kuri kaut kādā veidā var tevi nejauši aizskart. Centies neuztver visu pārāk personiski un savaldi savas emocijas.

 

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlnieki labprātāk izbauda būšanu vienatnē, taču nereti gana labi jūtas arī nelielās kompānijās ar cilvēkiem, ar kuriem var vest dažādas intelektuālas sarunas. Laba diena sarunai ar tuviniekiem, ar kuriem dali kopīgas intereses.

 

 

 

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušie bieži vien būšanu kopā ar ģimeni uztver tikpat nervozi kā būšanu darbā vai sabiedrībā. Centies atslābt un atbrīvoties no sevī valdošās spriedzes, lai spētu patiesi izbaudīt laiku kopā ar saviem tuvākajiem cilvēkiem.

 

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīriem vajadzētu piesardzīgi izvēlēties tēmas, kuras pārcilāt sarunās ar saviem tuviniekiem. Daži tavi ģimenes locekļi, protams, var pat labprāt izbaudīt intelektuālas debates, taču vairums priekšroku dos vienkāršām sarunām un kopā būšanai.

 

 

zivisZivis

Zivju zīmē dzimušajiem šodien jāparūpējas par mieru apkārtējo starpā. Ar tevi ir visai grūti nesaprasties, pateicoties tam, ka lieliski spēj izprast citus cilvēkus. Izmanto to, lai novērstu dažādas viedokļu sadursmes, nesaskaņas un dienu padarītu par harmonisku gan sev, gan citiem.

 

Iepriekšējais rakstsMaija brīvdienu priekšvakarā saņemtas skumjas ziņas
Nākamais rakstsPirms maija svētkiem izskan brīdinājums iedzīvotājiem