Auns

Maija pirmo dienu pavadīsi diezgan pieticīgi. Visas svinības atliksi uz vēlāku laiku, kad ģimeni vairs neskars ne finansiālas, ne arī cita veida problēmas. Šo dienu pavadīsi nelielā kompānijā darbā un pēc tam mājās. Tev apkārt būs tavi paši tuvākie cilvēki, ar kuriem kopā ļausies smiekliem, stāstot jokus un smieklīgus stāstus, kā arī apspriedīsi dažādas aktualitātes pasaulē.

 

 

Vērsis

Šodien dosies kādā garākā izbraucienā. Lai arī galamērķi vēl sasniegt neizdosies, tas tevi nesarūgtinās. Tavs ceļabiedrs būs kāds cilvēks, ar kuru ļoti labi saproties. Pēc stundām ilgas komunikācijas ar viņu, izjutīsi nožēlu, ka viņam jau ir otrā pusīte. Nu tev būs jauns mērķis – gaidīt, ka varbūt kādreiz viņa sirds būs atkal brīva.

 

 

Dvīņi

Šodien labi pavadīsi laiku. Kopā ar darba kolēģiem dosies kādā darba izbraucienā. Diemžēl, piedzīvosi arī kādu ne visai patīkamu brīdi. Esot ceļā, starp tevi un kolēģiem izcelsies spraiga diskusija par dažādiem nozīmīgiem jautājumiem. Par laimi, apkārtējie būs gana prātīgi un laikus to pārtrauks, lai apkārt valdošais noskaņojums netiktu sabojāts.

 

 

 

Vēzis

Šodien būs grūti apturēt savus visai drosmīgos iztēles lidojumus. Kalsi grandiozus plānus gan sev, gan apkārtējiem. Šīs idejas, diemžēl, nesaņems līdzcilvēku atbalstu, līdz ar to būsi spiest kļūt nedaudz konservatīvākam. Rezultātā dosies pusdienot uz ierasto vietu, savukārt, atgriežoties mājās, kopā ar ģimeni ieturēsi ļoti vienkāršas vakariņas.

 

 

Lauva

Šodien ieteicams apvaldīt savas dusmas,kuras provocējusi otrā pusīte. Tevi saniknos fakts, ka tavs partneris uz ģimenes svinībām uzaicinājis savu bijušo. Cilvēki, kuri ciena viens otru, tā nedara un viņam pavisam noteikti vajadzēja šo ideju vispirms pārrunāt ar tevi. Ja nevēlies ar nevēlamo viesi komunicēt, jūties brīvs to arī nedarīt.

 

 

 

Jaunava

Šodien īpaši un atmiņā paliekoši brīži nav gaidāmi. Šo dienu pavadīsi viesojoties pie kāda gados vecāka ģimenes locekļa, kur pie sirsnīgas maltītes būsi spiests atbildēt uz vairākiem sarežģītiem jautājumiem. Tuvinieki meklēs visus iespējamos veidus, kā uzzināt par taviem nākotnes plāniem un mērķiem. Ja tev pašam vēl nav skaidrība par savu nākotni, piedomā pie tā, kādas atbildes sniedz un atceries, ka viņi gaida no tevis ne mazāk grandiozus plānus kā Napoleonam.

 

 

Svari

Šodien vairākas stundas pavadīsi kādā sabiedriskā pasākumā, uz kuru tevi pierunās doties ģimenes locekļi. Būs aizkaitināts un dusmīgs. Par laimi, nejauši satiksi kādu cilvēku, kuru ilgāku laiku nebiji redzējis, piemēram, bijušo klasesbiedru vai kolēģi. Komunicējot ar viņu laiks paskries nemanot un tavs noskaņojums manāmi uzlabosies.

 

 

 

Skorpions

Šodien īpaši nepiedomāsi pie tā, kādu iespaidu atstāj uz apkārtējiem cilvēkiem. Iespējams, pat apģērbs, kurā dosies uz kādu kultūras pasākumu, būs visai bezgaumīgs, uz ko nekavējoties norādīs vecāka gada gājuma cilvēki. Taču, kā par brīnumu, pretējā dzimuma pārstāvjus piesaistīsi gluži kā magnēts. Žēl gan, ka viss, ko viņi no tevis vēlēsies, būs tikai un vienīgi vienas nakts romāns.

 

 

Strēlnieks

Šo dienu pavadīsi visai mierīgi un elpu aizraujoši notikumi nav gaidāmi. Labi izgulēsies, paveiksi savus darba pienākumus un tad dosies mājās atpūsties. Kad būsi noguris no TV skatīšanās un laika pavadīšanas sociālajos tīklos, dosies apciemot savu labāko draugu. Uzzināsi, ka viņam padomā ir neliela ballīte, kurai tu ar lielāko prieku pievienosies, kā rezultātā mājās atgriezīsies vien agri no rīta.

 

 

 

Mežāzis

Šodien tev apkārt valdīs romantika, taču, ne tajā labākajā nozīmē. Kāds no taviem pielūdzējiem tevi apbērs ar fotogrāfijām un apsveikumiem sociālajos tīklos. Lai gan viņam pat nebūs pamatota iemesla tevi ar kaut ko apsveikt, viņš to darīs atkal un atkal. Tavs uzstājīgais fans turpinās tev dāvāt uzmanības apliecinājumus līdz pat vēlam vakaram.

 

 

Ūdensvīrs

Šo dienu nāksies pavadīt mājās. No rīta pēkšņi salūzīs kāda ierīce mājās, kā rezultātā nāksies izsaukt meistaru. Gaidīsi speciālistu vairākas stundas, taču viņam veiksmīgi izdosies novērst radušos problēmu. Tavs noskaņojums gan aizvien nebūs no pozitīvākajiem. Ja nevēlies sabojāt garastāvokli arī citiem, tad atcel plānus doties vakarā uz kādu pasākumu un pavadi šo vakaru mājās.

 

 

Zivis

Šodien būsi diezgan uzmācīgs, izpaužot savas personīgās jūtas. Neliels flirts ar kādu īpašu cilvēku no viņa skatu punkta var izskatīties kā uzaicinājums uzsākt īslaicīgu romānu. Ja tavos plānos nav vienas nakts izpriecas, pēc iespējas drīzāk dari to zināmu konkrētajam cilvēkam. Pārvērt notiekošo par joku, piemēram, sakot, ka gribēji viņu tikai pārbaudīt.

 

Jauku dienu!

 

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai nedēļai: 2.-8. maijs
Nākamais rakstsDiemžēl maijs sācies ar lielu nelaimi